1. Rocksteady maakt plannen voor 'AAA'-game

Rocksteady maakt plannen voor 'AAA'-game

Nieuwe vacatures suggereren binnenkort grote aankondiging

Rocksteady Studios, ontwikkelaar van drie 'Batman: Arkham'-spellen, heeft op haar website een nieuwe vacaturelijst geplaatst. Deze lijst suggereert dat Rocksteady Studios gaat werken aan aan nieuw groot 'AAA'-spel, zoals de eerdere Batman: Arkham-spellen. Een officiële aankondiging voor een titel is nog niet bekend gemaakt door Rocksteady Studios.

Op de website staan vacatures voor onder andere de tijdelijke baan voor 'Community Manager'. Binnen deze rol moet de community manager weten hoe hij een 'AAA'-game moet promoten en live demonstraties van gameplay weet te presenteren. Deze kwaliteiten van de rol als manager suggereert dat Rocksteady Studios bezig is met het maken van een nieuwe grote titel. Sommige banen worden aangeboden voor een contract van minstens twee jaar. Dit gaat over vacatures als: 'Animation', 'Character Design' en 'Screenwriting'.

Batman Arkham VR

Met deze volledige lijst van vacatures en eisen, kan wel worden vastgesteld dat er een nieuwe grote aankondiging gaat komen van Rocksteady. Velen denken en hopen op een Superman-game, maar Rocksteady wil hier nog niks over loslaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Wordt wel weer eens tijd dat ze iets aankondigen. Net als bij Retro studio's al veels te lang niks meer van vernomen
  • Ze werken aan superman: kansas days, wat zich afspeelt in een alternatieve realiteit waarin superman nooit de boerderij van de kents verlaten heeft en heel snel de koeien melkt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren