1. Suicide Squad: Kill The Justice League voor het eerst getoond

Suicide Squad: Kill The Justice League voor het eerst getoond

Komt in 2022

Ontwikkelaar Rocksteady heeft de game Suicide Squad: Kill The Justice League onthuld. Dat gebeurde tijdens DC's online event FanDome.

Suicide Squad is een multiplayer third-person shooter, waarbij spelers in hun eentje of maximaal met zijn vieren de game kunnen doorlopen. Als je alleen speelt, worden de overige Squad-leden bestuurd door bots. De game speelt zich af in de open wereld van Metropolis, die deels verwoest is door de slechterik Braniac.

In de trailer is te zien welke vier Suicide Squad-leden in deze versie het team vormen. De video begint met Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot en King Shark die met elkaar praten. Al gauw barst het gevecht los en schakelen ze een leger vijanden uit. De trailer eindigt met de onthulling van nog een slechterik: Superman.

Rocksteady is bekend van hun games uit de Batman: Arkham-serie. Waar de nieuwe Batman-game Gotham Knights zich niet in hetzelfde universum afspeelt, is Suicide Squad volgens de ontwikkelaar wel verbonden met het Arkham-universum.

De game staat gepland voor 2022 en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Soms heb je 1 slechte film nodig om 2 hoogstwaarschijnlijk goede versies van de suïcide squad te krijgen.
 • @jo_joost

  Maar dan krijg je ook wel wat ja. <3
 • Ben wel benieuwd hoe dit zal spelen, leuke tijden voor coöp fans.
 • Doet me een klein beetje denken aan Sunset Overdrive.
 • Ik vraag me wel af hoe dit verbonden kan zijn met het Arkham universum….
  1. We krijgen dan geen gevecht tegen Batman. Cuz Knightfall was zijn dood.
  2. Deadshot is nu ineens zwart… I mean… ik heb er geen probleem mee, maar het is een behoorlijke continuity error, omdat het wel gaat om dezelfde Deadshot.

  Heel veel mensen zijn in ieder geval confused door deze games, maar meeste fans willen wel beide games gewoon spelen. Inclusief ik. Al begrijp ik in ieder geval wel dat Gotham Knights zich niet in Arkham continuity afspeelt.
 • Please laat de DC games geen live service games zijn! Arkham Knights lijkt een singleplayer campaign game te zijn met een 2 player coop optie, maar Suicide Squad lijkt wel heel sterk live service… en dat zou ik doodzonde vinden als Rocksteady die kant op gaat.
 • @gusanito

  Niet zeuren, regel gwn een paar vrienden en gamen!
 • @gusanito

  Je zou op ieder moment van personage kunnen switchen in de game.
 • En de blackalization gaat met hoog tempo door.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren