1. Gerucht: Batman: Arkham Crisis komt dit jaar uit

Gerucht: Batman: Arkham Crisis komt dit jaar uit

Zou later dit jaar verschijnen

Rocksteady zou volgens geruchten aan Batman: Arkham Crisis werken en het spel later dit jaar al willen lanceren.

PlayStation Lifestyle claimt dat het gerucht van een gametester komt die het spel al heeft kunnen spelen. Arkham Crisis zou de eerdere Arkham-games opvolgen en draaien rondom de Court of Owls.

Verder zou de Batwing zijn debuut maken, het spel een co-op modus bevatten en een open wereld gesitueerd in Arkam hebben die groter is dan de spelwereld van Grand Theft Auto 5. Zijmissies zouden daarna uitgebreider zijn dan in voorgaande games en een paar uur kunnen duren.

De tester zou hebben geclaimd dat Rocksteady er alles aan doet om van Arkham Crisis een "game van het jaar" te maken. Het spel zou ergens rond Halloween dit jaar moeten verschijnen. Vooralsnog is dit echter niet meer dan een gerucht, aangezien de game niet officieel is aangekondigd.

Batman arkham

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heb de Arkham-games nooit gespeeld. Ooit getracht, maar kon me niet over de besturing zetten: lopen met Batman voelde aan als het besturen van een logge tank.

  Misschien moet ik toch maar weer eens een poging wagen. Temeer omdat het universe mij enorm aanspreekt (volg nu Titans; was aanvankelijk bezorgd, maar ben positief verrast).
 • @Gewoonfox
  Ooit een van de games via psplus geprobeerd. Zeker een aantal uren in gestoken. Maar toen ik wat beters te spelen had, heb ik hem nooit meer aangeraakt. Inderdaad de trage besturing en controls die ik niet goed onder de knie kreeg.
 • Rocksteady zelf? Geruchten waren eerder WB Montreal. Had wel de indruk dat Rocksteady klaar was met Arkham.

  Maar laat maar komen!
 • Ik vind de Batman games erg tof maar had toch gehoopt dat ze met iets nieuws zouden komen.
 • Laat maar komen! Voor mij één van de beste game series die er is! Kan echt niet wachten op het vervolg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren