1. Rondlopen in Blighttown in Dark Souls Remastered voor Switch

Rondlopen in Blighttown in Dark Souls Remastered voor Switch

Off-screen beelden tonen game in actie

In off-screen beelden is te zien hoe Dark Souls Remastered op een docked Switch wordt gespeeld.
De beelden komen van PAX East 2018, waar de game speelbaar was. De speler in kwestie loopt rond in Blighttown, een gebied dat in de originele versie last had van framerateproblemen. Die lijken in de remaster voor het grootste gedeelte weggewerkt.


Dark Souls Remastered werd eerder dit jaar aangekondigd en komt op 25 mei naar Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc. De remaster heeft een hogere resolutie en meer frames per seconde. De co-op is geschikt voor zes spelers in plaats van vier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Deze game is gewoon het allerbest qua sfeer wanneer je hem snachts in een stil huis speelt. Heeft het zoveel atmosfeer, heerlijk. Een game die ik eerst ruk vond, maar waarschijnlijk mijn hele leven zal blijven spelen. Een hele bijzondere en soms ietwat bizarre ervaring.
 • Heeft deze game een vergelijkbare gameplay als Bloodborne? Of wat toegankelijker?
  Bloodborne was prachtig qua graphics en sfeer, maar frustrerend moeilijk en heb deze toen al snel aan de wilgen gehangen.
 • @Monojaxx ik had precies hetzelfde zag er tof uit en speelde ook wel lekker maar kwam niet verder als het eerste lvl, maar dark souls schijnt nog moeilijker te wezen.
 • @rpenning Bloodborne is tot op heden één van mijn favoriete PS4-games, maar het is inderdaad verre van een gemakkelijke game. Ik ben ook echt super lang bezig geweest met het eerste gedeelte, maar je wordt wel steeds sterker en vaardiger, waardoor ik er na vaak proberen eindelijk doorheen kwam. Gaandeweg het spel vond ik wel dat het steeds iets gemakkelijker ging, maar dat kwam denk ik mede doordat mijn personage op dat moment al erg sterk was (omdat ik in het begin zoveel over heb moeten doen).

  Mijn mening is dat je er even doorheen moet en dat je daarna een fantastische en verslavende game hebt. Ik heb in ieder geval continu de drang gehad om verder te spelen en beter te worden. Je wordt wel tot het uiterste gedreven, maar bij spellen met dusdanig hoge kwaliteit kan ik het geduld wel opbrengen.

  Ik heb van de week (eindelijk) de laatste 'echte' power moon bij Mario Odyssey gehaald en moet nog een aantal manen kopen om tot 100% completion te komen en dan ga ik beginnen aan Dark Souls 3. Heb de eerste twee delen en demon souls niet gespeeld, maar ik sluit niet uit dat ik die nog ga kopen. De remastered waarschijnlijk als eerst.
 • Ja de sfeer is geweldig en deze remaster zal wel soepeler spelen…
  Alleen is dit zo'n spel die ik niet uitspeel, ik heb geen geduld om zo'n moeilijk spel uit te spelen dan is de lol er bij mij een beetje af.
  Ik durf te te wedden dat maar een handje vol mensen Dark Souls echt helemaal hebben uitgespeeld..
 • @deftones
  Ja mee eens, ik vind het leuker spelen als je ook vooruit komt, zelfde idee als van die games met moeilijke puzzel elementen (bv. Obduction), ik heb daar echt het geduld niet voor.
  Best wel jammer, want het ziet er echt tof uit.
 • @Monojaxx
  Ik wel, maar gaf wel gevoel van voldoening.
 • It will be great!
  Wel jammer met de oude engine.
  Vond dark souls 3 zo lekker spelen.
  Mja ach de game is heel mooi in elkaar gezet en ik kan niet w88 om te replayen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren