1. Project Cars 3-trailer in glorieuze 4K-resolutie te bekijken

Project Cars 3-trailer in glorieuze 4K-resolutie te bekijken

Game komt op 28 augustus uit

Er is een nieuwe trailer van Project Cars 3 uitgebracht door Slightly Mad Studios.

De 4K-trailer toont enkele gedetailleerde actieshots van de game. Project Cars 3 bevat zoals gebruikelijk weer allerlei nieuwe parkoersen die op verschillende momenten van de dag en in diverse weersomstandigheden gespeeld kunnen worden.

De Project Cars-games staan bekend om hun realistische besturing en graphics. Dat moet met het nieuwe deel niet verloren gaan, maar tegelijkertijd probeert Slightly Mad de reeks met dit deel wel toegankelijker te maken voor nieuwkomers. Zo kunnen spelers precies bepalen wat voor hulpmiddelen tijdens het rijden aan- en uitstaan, om het spel zo makkelijk of moeilijk te maken als men wilt.

Project Cars 3 komt op 28 augustus naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. Next-gen versies van de game zijn vooralsnog niet aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Van de ingame beelden niet erg onder de indruk geraakt. Gisteren een filmpje gezien van een race met de nieuwe supra die rijdt met het blok dat ik ken uit mijn eigen auto, het klonk niet bepaald authentiek. Dat terwijl de project cars games de geluiden toch redelijk voor elkaar hadden. De zwenk naar arcade lijkt me toch groot of zou er veel vebeterd worden tot aan release?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren