1. Record na record voor Epic Games
Fortnite
40% hot!
2 members volgen dit
0 members willen dit
0 members hebben dit

Record na record voor Epic Games

7 miiljoen mensen keken naar het zwarte gat

Epic Games heeft onthuld dat ruim zeven miljoen mensen het eindevenement van seizoen tien van Fortnite hebben bekeken.

Vrijwel iedereen heeft het meegekregen; Fortnite verdween in een zwart gat en lag een paar dagen plat. Epic Games heeft inmiddels bekendgemaakt dat ruim zeven miljoen mensen, verdeeld over drie platformen, het evenement hebben bekeken.

Volgens Twitch is er een nieuw record wat gelijktijdige kijkers van één game betreft, er keken namelijk 1.7 miljoen kijkers tegelijk naar het einde van Fortnite. Ook Twitter heeft laten weten dat er een record is behaald op hun platform door de battle royale-game, de stream is in totaal maar liefst 42.8 miljoen keer bekeken. Daarmee is het eindevenement van seizoen tien van Fortnite het meest bekeken gamingevenement ooit. Tot slot liet YouTube weten dat er via hun platform meer dan vier miljoen kijkers zijn gemeten.

Epic behaalt met het slot van seizoen tien dus record na record. Al deze kijkers hielpen de ontwikkelaar tevens in het zadel bij de lancering van het tweede Fortnite-hoofdstuk. Veel spelers die de game links hadden laten liggen, zijn weer begonnen met spelen vanwege alle commotie rondom het zwarte gat.

Het tweede hoofdstukintroduceert een compleet nieuw eiland waar spelers het tegen elkaar moeten opnemen met nieuwe in-game mogelijkheden. Zo kunnen spelers nu vissen, zwemmen, varen, verstoppen en teamgenoten tillen. Het eiland zit vol met geheimen, maar ook met een aantal bugs. Bovendien was de map van hoofdstuk 2 al weken voor het zwarte gat gelekt, maar niemand geloofde dit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren