1. RuneScape Mobile bètaversie beschikbaar voor leden

RuneScape Mobile bètaversie beschikbaar voor leden

Later deze week een videoverslag in Commentaar over het RuneFest

Ontwikkelaar Jagex heeft tijdens de RuneFest bekendgemaakt dat de nieuwe mobiele RuneScape bètaversie voor Android vanaf vandaag beschikbaar is voor leden. Deze gelimiteerde beta is de volgende stap in het brengen van RuneScape naar mobiele apparaten.
RuneScape

Tijdens het RuneFest maakte Jagex bekend dat de ontwikkelaars nauw samenwerken met de RuneScape-community om de beste spelerservaring te brengen. De uiteindelijke release van RuneScape Mobile is beschikbaar voor zowel Android- en iOS-apparaten. RuneScape Mobile gaat ook cross-play met pc, zodat het spel zowel thuis als onderweg te spelen is.

InsideGamer was afgelopen weekend aanwezig bij het jaarlijkse RuneFest-event van Jagex. Check later deze week Commentaar met daarin een korte videoverslag van dit leuke en grote event.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren