1. Platformgame Runner3 heeft een lanceringstrailer gekregen

Platformgame Runner3 heeft een lanceringstrailer gekregen

Het is tijd voor Runner Tw- Drie!

Ervaar de muziek, humor en gameplay van Runner3 in deze lanceringstrailer van Choice Provisions die gepubliceerd is door Nintendo.

In de video zien we de bekende ninja met regenboog CommanderVideo terwijl er verschillende levels gespeeld worden. Het spel wisselt tussen verschillende grafische stijlen. Er zijn bijvoorbeeld levels die geen gebruik maken van 3D-animatie maar meer weg hebben van de stijl van Cuphead. Ook is er aan het eind een barbecue waar onder andere de Shovel Knight aanwezig is.

Runner is een sidescrolling platform-gamefranchise waarin spelers acties moeten ondernemen op het ritme en de melodie van de achtergrondmuziek, vergelijkbaar met de muzieklevels van Rayman Legends. Ook zijn er retro-levels in Runner3 waarin spelers juist volledige controle krijgen over CommanderVideo, waardoor deze levels meer een traditionele platformstijl heeft worden. In Rayman Legends is dit precies andersom.

Runner3 komt op 22 mei uit voor pc en de Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren