1. Russo Brothers zijn overtuigd dat X-Men naar MCU komen

Russo Brothers zijn overtuigd dat X-Men naar MCU komen

Kevin Feige krijgt leiding over Fox' Marvel personages na overname

In een interview met Business Insider hebben de Russo-broers aangegeven dat ze geloven dat de Marvel-personages die eerder tot Fox behoorden wel degelijk naar het Disney Marvel Cinematic Universe komen. Joe en Anthony Russo zijn ervan overtuigd dat Marvel Studios-baas Kevin Feige plannen heeft om de personages van Fox te gebruiken voor toekomstige MCU-films.
x-men

In het interview werd onder andere besproken hoe de overname van 21st Century Fox door de Walt Disney Company invloed heeft op de toekomst van de MCU. Toen gevraagd werd of het publiek ook personages als de X-Men, Deadpool en Fantastic Four kan verwachten in toekomstige MCU-films antwoordde Joe Russo dat hij dit zeker wist. "Ik ben er vrijwel zeker van dat Kevin Feige, die iets groots heeft neergezet in deze business, plannen heeft om de Marvel-personages van Fox te gaan gebruiken in de toekomst van de MCU," aldus Joe Russo. Aangezien de Russo Brothers redelijk close zijn met Kevin Feige en de twee broers grote en belangrijke films hebben neergezet voor de MCU, kunnen we er van uit gaan dat dit een serieus plan is van Kevin Feige.

"We hebben nog niet specifiek met Feige gezeten over wanneer hij dit van plan is, maar het is een zekerheid dat Feige deze personages gaat gebruiken om nog meer waarde te geven aan de MCU," voegde Joe Russo er aan toe.

deadpool

Walt Disney-CEO, Bob Iger, zei na de overname van Fox in een interview met de Hollywood Reporter dat het alleen maar logisch was als één iemand de leiding krijgt en dat moet Kevin Feige worden want het is niet handig om een soort tweede MCU te creëren.

Over het succes van Bob Iger sprak Joe Russo dat Iger een hele belangrijke rol heeft gespeeld bij de groei van Disney en de business in de afgelopen vijftien jaar. Met de overname van Fox kan wel gezegd worden dat de toekomst van de entertainment business aan het samensmelten is.

Het is na dit nieuws alleen maar afwachten met wat voor nieuwe verhalen en ideeën Kevin Feige komt met de komst van X-Men, Deadpool en Fantastic Four in de huidige MCU.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Dit is logisch, wordt je nou niet echt wijzer op.
  Ik heb 3 wensen na deze deal:
  1. Laat Deadpool zijn ding doen, stop hem gerust in een PG-13 film van iemand anders met de grap van "Ik moet kindvriendelijk zijn, over [x] jaar mogen jullie allemaal naar mij komen kijken."
  2. Krijg zoveel mogelijk ouderlijke iteraties voor Secret Wars over zoveel jaar.
  3. Een echte adaptatie van Old Man Logan zou heel vet zijn.

  Hugh Jackman heeft heel vaak gezegd dat hij dolgraag nog eens Wolverine wilt spelen voor een Avengers film, Secret Wars en Old Man Logan zullen dan vast wel gebeuren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren