1. Ryan Reynolds speelt gamepersonage in nieuwe film

Ryan Reynolds speelt gamepersonage in nieuwe film

Hoofdpersoon ontdekt dat hij een gamepersonage is

Ryan Reynolds gaat de hoofdrol spelen in de film Free Guy waarin hij een man is die erachter komt dat hij een personage is in een game. Ook spelen Taika Waititi, Joe Keery, Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar en Lil Rel Howery belangrijke rollen.

De opnames voor Free Guy zijn van start gegaan, zo meldt 20th Century Fox op Twitter. Hierin speelt Ryan Reynolds - natuurlijk bekend van onder andere Deadpool en meest recentelijke Detective Pikachu (lees hier onze recensie) - een bankmedewerker die erachter komt dat hij eigenlijk een onbelangrijke personage is in de game Free City. De makers willen echter de game plat leggen en Reynolds personage gaat zijn best doen om dit tegen te gaan.

De film wordt geregisseerd door Shawn Levy, die onder andere ook Night at the Museum en een aantal afleveringen van Stranger Things heeft gemaakt. Naast Reynolds spelen ook Taika Waititi, Joe Keery, Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar en Lil Rel Howery mee. Comer neemt de rol van 'Molotov Girl' op zich, die Reynolds' personage gaat helpen.

De opnames van Freey Guy zijn inmiddels in Boston begonnen en Free Guy is vanaf 3 juli 2020 in de bioscoop te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren