1. Sackboy: A Big Adventure heeft geen online multiplayer op lancering

Sackboy: A Big Adventure heeft geen online multiplayer op lancering

Lokale multiplayer is wel beschikbaar

Sackboy: A Big Adventure heeft geen online multiplayer op lancering.

De online multiplayer werd wel op voorhand aangekondigd door Sony. De modus moet ergens eind dit jaar toegevoegd worden aan de game. De patch voegt dan ook cross-play en save transfers toe tussen de PS5- en PS4-versies van de game.

Ontwikkelaar Sumo Digital laat op PlayStation Blog weten dat het een moeilijke keuze was om de online multiplayer uit te stellen. "We hebben een klein beetje meer tijd nodig om het perfect te krijgen, zodat je er volledig van kunt genieten met vrienden en familie".

De keuze is opvallend, omdat in trailers en ander promotioneel materiaal de online multiplayer een belangrijk aspect is van Sackboy: A Big Adventure. De platformer kan alleen gespeeld worden, maar levels zijn er op gebouwd om ze met maximaal vier mensen te doorlopen. De multiplayer is vanaf lancering wel lokaal beschikbaar.

Sackboy: A Big Adventure komt op 12 november uit op PlayStation 4 en PlayStation 5. De PS5 is vanaf 19 november in Europa verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is wel echt de gen aan het worden van de uitstel zeg. Snap het wel met wat er speelt in de wereld, maar toch wel opvallend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren