1. Switch krijgt mogelijk Saints Row 4: Re-Elected

Switch krijgt mogelijk Saints Row 4: Re-Elected

Volgens een Franse verkoper

Het vierde deel van Saints Row verschijnt mogelijk voor de Switch. Een Franse winkel heeft namelijk een pagina aangemaakt die de Switch-versie van de game aanbiedt.

De Franse website Cultura heeft de pagina inmiddels verwijderd, maar dat maakt het gerucht niet minder betrouwbaar. Zeker gezien het feit dat een Franse distributeur recent ook een pagina voor de game aangemaakte. Hoewel op de pagina de PS4 als platform staat aangegeven, wordt vermoed dat het toch om de Switch-versie gaat vanwege een nieuwe EAN-code en het feit dat 27 maart 2020 als releasedatum staat aangegeven, wat vreemd is voor een game die al ruim zes jaar uit is.

Saints Row 4: Re-Elected vertelt het verhaal van Playa, de leider van de Third Street Saints en tevens president van Amerika. Met zijn superkrachten probeert Playa de wereld te redden van een buitenaardse invasie die niemand aan zag komen.

Het lijkt er ook op dat BioShock: The Collection een Switch-versie ontvangt. De verzameling met de drie toonaangevende games kreeg namelijk een Taiwanese keuring.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren