1. Saints Row: The Third krijgt mogelijk remaster

Saints Row: The Third krijgt mogelijk remaster

Aldus een rating op ESRB

Er is mogelijk een remaster in de maak van de openwereldgame Saints Row: The Third.

Dat blijkt uit een nieuwe rating op de website van de Entertainment Software Ratings Board (ESRB), de organisatie die leeftijdsclassificaties geeft aan games in de Verenigde Staten. Saints Row: The Third Remastered wordt daar genoemd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. THQ Nordic en Koch Media hebben vooralsnog geen officiële aankondiging gemaakt.

Saints Row: The Third verscheen in 2011 voor PlayStation 3, Xbox One en pc en kwam uiteindelijk vorig jaar ook uit op Switch. De game werd kritisch goed ontvangen. Het spel nam het Grand Theft Auto-achtige concept en overdreef elk facet daarvan. Zo konden spelers superkrachten vergaren, of onschuldige voorbijgangers en vijanden slaan met een grote, paarse dildo.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Waarom is de ontwikkelaar altijd zo verknocht aan de derde? Deel 2 was gameplay technisch super brak, maar qua spel/opties en verhaallijn vond ik hem echt super. De humor was ook vele malen beter in het tweede deel 2. Het tweede deel zie ik als die maat die er zo nu en dan een geniale opmerking uitgooit en zich daarna weer terugtrekt, Deel 3 is dat joch aan tafel die veel te erg zijn best probeert te doen om grappig zijn en het daardoor niet is (en dan met name seks-grapjes).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren