1. Video legt personage Sam Bridges in Death Stranding beter uit
Death Stranding
39% hot!
4 members volgen dit
6 members willen dit
5 members hebben dit

Video legt personage Sam Bridges in Death Stranding beter uit

Kojima wist gelijk dat Norman Reedes de rol kreeg

In een nieuwe video worden de schijnwerpers gericht op Sam Bridges, de protagonist van Death Stranding.

In de video legt Hideo Kojima onder andere zijn keuze voor acteur Norman Reedus uit. Hij zegt dat hij gelijk al wist dat Reedus de hoofdrol ging spelen, Sam Bridges is feitelijk om hem heen gebouwd. Kojima legt verder uit dat Sam eigenlijk geen held is, maar dat de speler hem een held kan maken. “Sam Bridges is een normale man, hij struikelt over stenen, valt van kliffen en kan meegesleurd worden door het water,” aldus Kojima.

In plaats van de speler een hoofdpersonage te geven met één of ander speciale kracht te geven wil Kojima de ervaring juist heel erg dicht bij de realiteit houden. "Sam Bridges is Sam Bridges en heeft geen extra’s, hij is wie de speler hem maakt", legt Kojima uit.

Lars heeft in zijn review Death Stranding een 10 gegeven, wat vrij uitzonderlijk is. Wil jij weten waarom, lees dan hier de review.

Bekijk hieronder de video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • If we were books….would Norman Reedus?
  • @ArthurMorgan I like that, I like that very much

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren