1. Sam Fisher honoreert Solid Snake in Ghost Recon: Wildlands

Sam Fisher honoreert Solid Snake in Ghost Recon: Wildlands

Spoiler voor de nieuwe missie in Wildlands

In de nieuwe downloadbare missie voor Ghost Recon: Wildlands, waarin spelers samenwerken met Splinter Cell-held Sam Fisher, wordt een ode aan Solid Snake gebracht.
In de game vraagt Fisher, ingesproken door Michael Ironside, naar een andere geheime agent die basissen infiltreert en "altijd een bandana om heeft". Daar wordt vervolgens op geantwoord dat deze agent "eindelijk met pensioen is". Daarmee wordt gerefereerd naar het feit dat Hideo Kojima is vertrokken bij Konami en hij dus ook geen nieuwe Metal Gear Solid meer zal maken. De agent in kwestie is natuurlijk Solid Snake.


De knipoog is hieronder te zien. Er gaan geruchten dat er een nieuwe Splinter Cell-game op E3 onthuld gaat worden. Vooralsnog heeft Ubisoft niets aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Heel vet gedaan van Ubisoft!!
    Laat maar een nieuwe Splinter cell game komen inderdaad
  • Dit is wel sad:( Ik hoop niet dat de stealth genre zoals in Metal Gear en Splinter Cell niet afsterft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren