1. Sam Fisher sluipt vandaag naar Ghost Recon Wildlands

Sam Fisher sluipt vandaag naar Ghost Recon Wildlands

Gratis nieuwe dlc voor de openwereldgame

Vanaf vandaag is er nieuwe gratis dlc beschikbaar voor Ghost Recon Wildlands. De nieuwe dlc bevat Splinter Cell-held Sam Fisher.
In de PvE-missie kunnen spelers alleen of met groepen van vier Sam Fisher helpen een locatie te infiltreren in een fictioneel toekomstig Bolivia. Het zou volgens Ubisoft een van de pittigste missies in de game zijn. Door de missie uit te spelen ontvangen spelers items gebaseerd op Splinter Cell, waaronder de bekende nachtvisiebril. De nieuwe missie blijft altijd speelbaar, maar de speciale beloningen zijn maar tot 16 mei te behalen.


Special Operation 1 voegt ook Echelon toe, een nieuwe assault-klasse die gebruikt kan worden in de Ghost War PvP-modi. De Echelon hebben high-tech hulpmiddelen en een nieuwe Sonar Pulse-mogelijkheid om vijanden achter muren te zien. De update voegt tot slot ook het Splinter Cell Gear Pack toe, vol met Splinter Cell-items en wapens, waaronder een Karambit Knife en een SC 4000-geweer.

Ghost Recon Wildlands is in het weekend van 12 tot 15 april gratis speelbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4. Tijdens die periode kunnen alle spelers de volledige game, waaronder deze nieuwe toevoeging, uitproberen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een grotere hint naar de E3 onthulling van de nieuwe SC kun je niet krijgen!

  • Ik denk dat er in oktober/november een nieuwe Splinter Cell game verschijnt :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren