1. Samen spelen niet vereist in The Division 2

Samen spelen niet vereist in The Division 2

Ook groepen van twee tot acht spelers mogelijk

In een gesprek met AusGamers vertelt Mathias Karlson dat samenspelen in The Division 2 niet een vereiste is en men dus makkelijk in zijn eentje kan spelen zou hij of zij dat willen.

Volgens Karlson is het erg belangrijk dat spelers zelf de samenstelling van hun team kunnen kiezen en denkt hij dit de game een rijke ervaring aanbiedt. "Je kan helemaal alleen de campagne uitspelen, tot aan de end-game" aldus Karlson. "Maar je kan dit ook doen met twee, drie of vier spelers in co-op. Of acht spelers, bestaande uit twee voltallige teams, wanneer je een uitdaging aangaat die we toevoegen."

Daarnaast wijdt Karlson verder uit over Washington D.C. (waar de game plaatsvindt) en de dynamische wereld. De stad is één op één nagemaakt en is qua grote vergelijkbaar met Midtown Manhattan. Zo is er in Washington D.C. een naadloze transitie tussen multiplayer net zoals dat het geval was in de eerste The Division.

The Division 2

Ook wordt de vooruitgang die spelers maken niet belemmerd door medespelers met een lager level. Zo komt de vooruitgang die men maakt in de game vooral terug in het voetvolk (npc's) die in de game rondlopen. Hoe hoger je leven hoe meer zij bereid zijn je te helpen.

Tenslotte zegt Karlson dat ze "super toegewijd" zijn om een sterke pvp neer te zetten. Net zoals in de eerste game is er een dark-zone, waar je andere spelers kan tegenkomen.

The Division 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ik hou het in de gaten. Division 1 vond ik ook erg tof, alleen de glitches en lagg in de darkzone hebben het voor mij verpest. Ook het balans van gear was niet echt goed uitgewerkt
  • Natuurlijk is dat niet vereist… Maar beter ook….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren