1. Savefile Marvel's Spider-Man kan wel met remaster gebruikt worden

Savefile Marvel's Spider-Man kan wel met remaster gebruikt worden

Kan dankzij een nieuwe update die eind november uitkomt

Dankzij een aankomende update kunnen mensen hun savefile van Marvel's Spider-Man wel gebruiker voor de aankomende remaster op PlayStation 5.

Dat heeft ontwikkelaar Insomniac Games aangekondigd. In september bleek dat savefiles van de oorspronkelijke game niet compatibel waren met de remaster, maar Insomniac heeft de kritiek op deze beslissing ter harte genomen en maakt dit nu wel mogelijk. De optie moet ergens eind november via een update beschikbaar komen. Daarbij worden dan drie nieuwe kostuums die eerst alleen in de remaster zaten, ook aan de PS4-game toegevoegd.

De remaster van Spider-Man bevat snellere laadtijden, verbeterde animaties en lichtinval en ray tracing. Net zoals in Miles Morales is er ook een performance-modus waarmee het spel in 60 frames per seconde draait. Geïnteresseerden kunnen de remaster samen met PS5-game Spider-Man: Miles Morales aanschaffen. De games zijn vanaf 12 november beschikbaar, de PlayStation 5 komt hier op 19 november uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Goede zet ook. Is wel typisch Insomniac om goed naar de fans te luisteren en daarin aanpassingen te doen. Dit kan natuurlijk zomaar weer de beste game worden, al is het meester deeltje 1 moeilijk te evenaren!

    Maar verwacht ook niet anders van het platform dat eerst een generatie lang #fortheplayers wist waar te maken door dit vervolgens mooi op te volgen met #playhasnolimits. Dat blijkt zeker weer uit deze prachtige actie!
  • @AWESOMEDUDE3
    Je zou het zelfs perfect kunnen noemen!
  • Gelukkig, ben benieuwd naar de remaster!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren