1. 'Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass'

'Scarlet Nexus staat op dag van lancering op Xbox Game Pass'

Aldus vaste Xbox-insider Jeff Grubb

De aankomende rpg Scarlet Nexus staat op de dag van lancering op Xbox Game Pass, zo claimt journalist Jeff Grubb.

Dat meldde hij in een recente XboxEra-podcast. "Ik heb gehoord dat de game op dag één op Game Pass staat. Het ding met Game Pass-deals voor gamelanceringen is dat die grote deals pas erg laat worden gemaakt. De Outriders-deal werd waarschijnlijk een paar weken voordat het werd aangekondigd gemaakt... en we hoorden er een maand over lancering over? Of een paar weken voor lancering."

Het is dan ook nog niet officieel bevestigd dat Scarlet Nexus vanaf lancering op Game Pass komt te staan. Uitgever Bandai Namco heeft ook niets naar buiten gebracht. Grubb is over het algemeen echter goed op de hoogte van alles rondom Xbox en Game Pass - hij heeft dit en vorig jaar al meerdere malen correcte informatie voor de officiële aankondigingen gemeld.

Scarlet Nexus is een actie-rpg die wordt geregisseerd door Tales Of-maker Kenji Anabuki. De gameplay bestaat uit een mix van mêleegevechten en spelen met superkrachten, waarbij verschillende personages unieke vaardigheden kennen. Spelers kunnen dan ook kiezen uit twee campagnes: die van Yuito en Kasame. Het spel komt op 25 juni uit voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

Scarlet Nexus

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb de xpass, echt fantastisch wat zs doen met did pass. Zoveel games en niet alleen oude troep. Elke cent waard voor me.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren