1. Schema speciale personages Animal Crossing: New Horizons bekend

Schema speciale personages Animal Crossing: New Horizons bekend

Dataminer vond informatie

Het schema van de speciale personages in Animal Crossing: New Horizons, zijn bekend. Een dataminer vond de informatie in de bestanden van de game.

Uit de gegevens blijkt dat spelers elke week sowieso Leif, Sahara of Kicks kan verwachten op een doordeweekse dag. Dit patroon geldt voor spelers die de kledingwinkel op hun eiland hebben. De twee dagen die overblijven worden gevuld door Gulliver, Label, CJ, Flick of Redd. De personages die in de week niet zijn komen opdagen, krijgen een hogere kans om in de opvolgende week het eiland te bezoeken.

De personages Celeste en Wisp zijn niet afhankelijk van dit schema en bezoeken het eiland op een willekeurige dag. De zus van Blathers komt wel vaak langs als er een vallende sterrengolf op het eiland plaatsvindt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren