1. Schop een balletje in de aankomende Pes 2019-demo

Schop een balletje in de aankomende Pes 2019-demo

Barcelona waarschijnlijk speelbaar

Er is een demotrailer van PES 2019 geplaatst op het YouTube-kanaal van Konami. In de demo zijn korte beelden te zien van voetballende teams. Zo worden onder ander FC Schalke 04, FC Internazionale Milano, AC Milan en Bayern worden uitgelicht.

Daarnaast worden aan het einde van de demo nog meer emblemen van voetbalclubs getoond. Bij deze emblemen wordt gezegd dat de demo 8 augustus naar de Xbox One, PS4 en pc komt.

Eerder was bekend dat voetbalster David Beckham speciaal voor de game is ingescand. Pro Evolution Soccer komt 30 augustus 2018 naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Als er een jaar moet zijn dat ik weer echt terug ga naar pes dan zal t dit jaar wellicht zijn. Afgaande op eerdere beelden hebben ze voor 2019 wel echt grafische stappen gemaakt. Ik vond het IN game bij 2018 nog te mager. De tussenfilmpjes en close ups etc waren al top maar de view op de game/veld tijdens spelen vond ik niet fraai. Daar zijn ze mee bezig geweest lijkt het. Daar komt bovenop dat ik helemaal klaar ben met de fut-focus van fifa en heb ik nooit eerder een fifa zo snel niet meer gespeeld als het laatste deel.
  • @xevulutionx Enigste wat beter is in fifa is het commentaar en de presentatie. En nog wat meer online opties. Maar kwa voetbal en gameplay is pes gewoon koning! Fifa zal altijd beter verkopen doordat het zo`n grote marketing machine is. Pes is sinds pes 2017 gewoon weer super. Vreemd genoeg waren de pes versies op de ps3 en xbox 360 gewoon veel minder. Zat toen ook een ander team op.
  • @SuperLuuk80
    Vond Pes ook altijd het beste alleen ging het mis na 2009. Fifa kwam met grote stappen aanzetten en ging er qua gameplay mijns inziens toen ook overheen. Elk jaar kon ik destijds ook eenvoudig beide spelen maar tussen 2009 en 2015 lag na een dominantie van 97-2009 ineens Pes onderop. Tussen 2015 en 2017 vond ik ze erg gelijkwaardig maar door de gewenning koos ik voor Fifa. presentatie etc is idd fijn maar niet de hoofdreden om een game te kiezen. Al met al voel ik me niet verbonden aan een van de franchises dus ik stap eenvoudig zo weer over naar de ander.
  • @SuperLuuk80 Mee eens. Hoewel zelfs de mindere pes versie nog altijd minder scripted en on rails aanvoelde als een fifa 2008 bijvoorbeeld. fifa is gewoon gemaakt voor mainstream gamers. De game is totaal niet gebalanceerd. In pes is dat gewoon zoveel beter en realistischer. In fifa hoef je amper goed te timen om een kopbal te maken. Als je er maar tegen aan loopt. Elke speler is bijna even snel. Fifa zou gewoon de gameplay van pes moeten hebben. Dan kocht ik elk jaar Fifa;-)
  • Komt die er wel….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren