1. Schrijf je nu in voor het Rocket League Melee-toernooi

Schrijf je nu in voor het Rocket League Melee-toernooi

Prijsjes winnen

De handjes zijn nog warm van het Fifa 21-toernooi en daarom leek het ons een goed idee om direct door te pakken met een volgend Level Up-toernooi. Nu Rocket League gratis speelbaar is voor iedereen en cross-play ondersteunt, leek het ons een top plan om weer eens een Rocket League-toernooi te organiseren. Alle platformen zijn dit keer welkom!

Het Rocket League Melee-toernooi vindt plaats op donderdag 29 oktober om 19:00 uur en eindigt zodra de winnaars bekend zijn. Het toernooi wordt gespeeld in teams van drie, lekker klassiek dus. Rijd die bandjes dus maar alvast warm, want je hebt nog maar een week om te oefenen!

Prijzen

Een Level Up-toernooi is niet compleet zonder prijzen, daarom staat er ook deze keer weer wat lekkers op het spel. De prijzen worden dit keer aangeboden door CoolerMaster. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijn MK750 gaming keyboard ter waarde van 160 euro?! Hieronder lees je wat er precies binnen te hengelen valt.

Eerste plek: Voor ieder teamlid een MK750 gaming keyboard (ter waarde van 159,99 euro)
Tweede plek: Voor ieder teamlid een MH650 gaming headset (ter waarde van 79,99 euro)

Derde plek : Voor ieder teamlid een MM710 gaming muis (ter waarde van 49,99 euro)

Over het toernooi

Het toernooi bestaat uit twee delen, namelijk een poule- en knock-outfase. In de poulefase word je samen met drie andere deelnemers ingedeeld in een groep van vier. Ieder team neemt het één keer tegen elkaar op in een serie van Best of Three. De finale van het toernooi wordt gespeeld in een serie van Best of Five. Het resultaat wordt doorgevoerd op de toernooipagina. Voor de exacte regelgeving van het toernooi kan je hier terecht. Lees deze goed door voordat je je inschrijft, op deze manier staan er geen verrassingen op je te wachten en ben je op de hoogte van alle do’s en dont’s van het Rocket League Melee-toernooi. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Hoe speel ik mee met mijn team?

Dat is simpel, zeker als je al eerder aan één van onze toernooien hebt meegedaan. Mensen die nog niet bekend zijn met Level Up worden geadviseerd om dit fijne overzichtsartikel van Tjeerd even door te lezen.

Goed, wil je je nou inschrijven, bezoek dan deze pagina, maak een accountje en een team aan, en schrijf je in. Alle teamleden moeten een Level Up-account aanmaken en zich in het team voegen dat de captain heeft aangemaakt. Zodra dit is gelukt, kan je jouw team inschrijven. Let op: Het kan even duren voordat je jouw bevestigingsmail ontvangt, wees dus geduldig. Als je binnen een dag nog geen mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op in het daarvoor bestemde kanaal (Levelup-vragen) in ons Discord-kanaal.

Let op: Wanneer het inschrijven is gelukt, ben je nog niet klaar. Deelnemers moeten zich voor het toernooi namelijk nog inchecken. Dit kan tot een uur voor de aanvang van het toernooi. De knop voor het inschrijven verschijnt 24 uur voor aanvang van het toernooi, en verdwijnt op 29 oktober 18:00 uur. Wanneer je je niet incheckt, speel je niet mee in het toernooi.

Gezelligheid en sportiviteit

Dit toernooi wordt gehouden om gamers vanuit de Benelux een leuke, competitieve game-ervaring te bieden. Plezier staat voorop. De regels zijn absoluut, dus ook al ben je het ergens niet mee eens, accepteer het. Na afloop van het toernooi horen wij graag jullie feedback en bieden graag een luisterend oor. Nogmaals, wij zijn geen esports-organisatie, wij zijn Power Unlimited, welkom.

Maar ik vind Rocket League niet leuk...

Is Rocket League niets voor jou, dan is het alsnog interessant om je in te schrijven op Level Up, want als je daar je game-voorkeuren aangeeft, kunnen wij zien welke games het meeste door jullie worden gespeeld en kunnen we voor die games ook toernooien gaan organiseren. Zo hebben we in het verleden op verzoek van jullie een Fall Guys- en Warzone-toernooi georganiseerd. Verder is het de onze bedoeling om elke maand een toernooi te organiseren, en er zijn nog maanden zat. Stuur dus op die ideeën!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren