1. Schrijf je nu in voor ons eerste Fifa 21-toernooi

Schrijf je nu in voor ons eerste Fifa 21-toernooi

Win dikke prijzen

Fifa 21 ligt vanaf morgen voor iedereen in de winkel, en dat moet gevierd worden. En daarom gaan we weer een competitief balletje trappen met de community van Gamer, Power Unlimited en Insidegamer. De opzet van het toernooi blijft verder min of meer hetzelfde, de enige twee verschillen zijn dat het nu om Fifa 21 gaat en dat Cody ietsjes slechter is geworden.

Ons allereerste Fifa 21-toernooi vindt plaats op donderdag 15 oktober om 19:00 uur en eindigt zodra de winnaars bekend zijn. We spelen het toernooi met reguliere teams, dus geen Ruudje Gullit en R9. Op deze manier kan iedereen een gooi naar de titel doen. Begin dus maar alvast te trainen met jouw favoriete club of land. Het toernooi wordt gespeeld op PlayStation 4, dat betekent dat alleen spelers in het bezit van dit apparaat mee kunnen spelen!

Prijzen

Het allereerste Level Up-toernooi van Fifa 21 wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Startselect, Europa’s grootste officiële aanbieder van Fifa 21 punten.

En dat is goed nieuws, want zo krijg je tot en met de dag van het toernooi korting op je Startselect-bestelling met de code PUFIFA21 en bovendien gaan onze winnaars er dus met dikke prijzen vandoor.

De eerste plek ontvangt maar liefst 12.000 Fifa-punten, ter waarde van 100 euro.

De tweede plek ontvangt 4600 Fifa-punten, ter waarde van 40 euro.

De derde plek ontvangt 1050 Fifa-punten, ter waarde van 10 euro.

Naast bovengenoemde prijzen kunnen leden van onze community de volgende code (PUFIFA21) gebruiken voor 3% korting op alle PSN en Xbox-producten. Deze actie loopt 10 tot 16 oktober. Best lekker toch?

Startselect

Over het toernooi

Het toernooi bestaat uit twee delen, namelijk een poule- en knock-outfase. In de poulefase word je samen met drie andere deelnemers ingedeeld in een groep van vier. Iedereen neemt het één keer tegen elkaar op in een wedstrijd van negentig minuten (gelijkspel is dus mogelijk). De beste twee spelers van de poule plaatsen zich voor de knock-outfase. Vanaf dit moment is gelijkspel niet meer mogelijk en gaat de winnaar door naar de volgende ronde. Enkel de finale wordt gespeeld in een Best of Three format.

Voor alle spelregels van het toernooi verwijzen we je graag door naar deze pagina. Lees deze goed door voordat je je inschrijft, op deze manier staan er geen verrassingen op je te wachten en ben je op de hoogte van alle do’s en dont’s van ons eerste Fifa 21-toernooi. De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend!

Level Up Startselect Website v4.jpg

Hoe speel ik mee?

Dat is simpel, zeker als je al eerder aan één van onze toernooien hebt meegedaan. Mensen die nog niet bekend zijn met Level Up worden geadviseerd om dit fijne overzichtsartikel van Tjeerd even doorlezen.

Goed, wil je je nou inschrijven, bezoek dan deze pagina, maak een accountje aan en schrijf je in. Let op: Het kan even duren voordat je jouw bevestigingsmail ontvangt, wees dus geduldig. Als je binnen een dag nog geen mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op in het daarvoor bestemde kanaal (Levelup-vragen) in ons Discord-kanaal.

Let op: Wanneer het inschrijven is gelukt, ben je nog niet klaar. Deelnemers moeten zich voor het toernooi namelijk nog inchecken. Dit kan tot een uur voor de aanvang van het toernooi. De knop voor het inschrijven verschijnt 24 uur voor aanvang van het toernooi, en verdwijnt op 15 oktober 18:00 uur. Wanneer je je niet incheckt, speel je niet mee in het toernooi.

Level Up

Gezelligheid en sportiviteit

Dit toernooi wordt gehouden om gamers vanuit de Benelux een leuke, competitieve game-ervaring te bieden. Plezier staat voorop. De regels zijn absoluut, dus ook al ben je het ergens niet mee eens, accepteer het. Na afloop van het toernooi horen wij graag jullie feedback en bieden graag een luisterend oor. Nogmaals, wij zijn geen esports-organisatie.

Maar ik vind Fifa niet leuk...

Is FIFA niets voor jou, dan is het alsnog interessant om je in te schrijven op Level Up, want als je daar je game-voorkeuren aangeeft, kunnen wij zien welke games het meeste door jullie worden gespeeld en kunnen we voor die games ook toernooien gaan organiseren. Zo hebben we in het verleden op verzoek van jullie een Fall Guys- en Warzone-toernooi georganiseerd. Verder is het de onze bedoeling om elke maand een toernooi te organiseren, en er zijn nog maanden zat. Stuur dus op die ideeën!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik ben altijd zo slecht geweest in FIFA games. Heb ook nooit begrepen hoe je goed bent in zo'n soort game. Heeft dat echt met je team samenstelling te maken ofzo?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren