1. Schrijver van Dead Space werkt aan mysterieuze PlayStation 5-game

Schrijver van Dead Space werkt aan mysterieuze PlayStation 5-game

Game zou donderdagavond wel eens onthuld kunnen worden

Antony Johnston, de scriptschrijver van Dead Space, werkt aan een nieuwe PlayStation 5-game die donderdagavond wel eens onthuld zou kunnen worden.

Naast Dead Space heeft Johnston ook het script voor games als Binary Domain en Shadow of Mordor geschreven. Ook heeft hij aan andere Dead Space-games gewerkt. Op Twitter laat hij weten al bijna twee jaar aan een "grote videogame" te werken.

Daarna lijkt hij te hinten naar een onthulling tijdens de PlayStation 5-presentatie donderdag: "In compleet ongerelateerd nieuws: kijk allemaal naar de PlayStation 5-presentatie donderdag."

Fans vroegen Johnston meteen naar wat het project precies inhoudt, maar daar ging hij niet op in. Wel zei hij dat het spel ging om een hoofdpersonage die "het helemaal niet naar zijn zin heeft".

De PlayStation 5-presentatie wordt aanstaande donderdag om 22:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De presentatie duurt minstens een uur. Verwacht wordt dat Sony de tijd vooral besteed om allerlei PlayStation 5-games uit de doeken te doen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dead Space 4 VR. Kom maar op.
 • Oeeehhh, het is weer mysterieusssss ;-)
 • Ds4 zou ik tof vinden. Was aangenaam verrast door die franchise. Verhaal was niet brilliant masr boeiend genoeg ;)
 • @benjaminben Zolang het bij de kern van deel 1 en 2 blijft, ben ik helemaal voor een deel 4 :)!
 • @Jorn6810

  Deel 3 was wat te Hollywood-ish idd. Niet verkeerd, maar wel een andere feel dan de voorgangers. Deel 2 is de topper van de 3 als je het mij vraagt. Deel 1 was qu vijanden en locaties iets te veel van hetzelfde, veel te veel grijs ook. Deel 3 heeft het zweven door de ruimte trouwens wel heel goed uitgevoerd, ik weet niet wie het jump van A naar B in deel 1 bedacht heeft, maar dat sloeg werkelijk nergens op:p Zo omslachtig.
 • @benjaminben Voor mij is het ook 2, 1, 3 inderdaad. Ik weet nog goed in deel 1 dat ik al voor de zoveelste keer door dezelfde hal liep en toen werd ik ineens bij mijn gepakt door een enorme tentakel. Dacht dat mijn hart het begaf haha.
 • @Jorn6810

  Haha, eng heb ik ze nooit echt gevonden. Al zat er wel spanning in idd. Met name dat gedeelte dat je zo'n onsterfelijk beest achter je aan krijgt, die continue druk :P
 • Deadspace.. Een van die vele games waar ik eigenlijk gewoon mee verder moet gaan..
  Steeds meer zin in morgenavond!
 • @Gaaiz

  Leg Uncharted maar weg en ga deze afmaken ;) Ook veel schietwerk, heel veel schietwerk, maar veel leuker om te doen. Het ledematen wegknallen blijft echt tof.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren