1. Screenshots en releasedatum Crash Bandicoot 4 gelekt

Screenshots en releasedatum Crash Bandicoot 4 gelekt

Dat werd tijd

Eerder deze week lekte het bestaan van een nieuwe Crash Bandicoot-game uit, nu zijn ook screenshots uit een aankomende trailer op het internet verschenen.

In een thread op 4chanzijn screengrabs van lage resolutie gedeeld, die afkomstig zouden zijn uit een trailer voor de nieuwe game. In een van de afbeeldingen wordt de releasedatum onthuld: 9 oktober.

Het nieuwe deel in de Crash-serie volgt na succesvolle remakes van de originele trilogie en kart-racer. In de gelekte screenshots zijn nieuwe werelden te zien, zoals een jungle-level en een lava-wereld.

Het bestaan van Crash Bandicoot 4: It's About Time lekte eerder deze week via de Taiwan Digital Game Rating Committee. De game kreeg een leeftijdsclassificatie op PlayStation 4 en Xbox One, en wordt volgens de beschrijving ontwikkeld door Toys for Bob - de studio achter Spyro Reignited Trilogy. Ook lekte de box art uit.

De game speelt zich volgens de beschrijving af in 1998. Crash vindt een mysterieus masker in een grot - het blijkt één van de Quantum Masks te zijn. Spelers moeten met Crash en zijn vrienden door verschillende dimensies en tijden reizen om Quantum Rifts tegen te houden. Volgens ingewijde Daniel Ahmad wordt de game aanstaande maandag onthuld tijdens de showcase van de Summer Game Fest.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Ziet er erg tof uif. Hopelijk geen full price game dan ga ik hem zeker kopen mits de game goed scoort.
  • @smaakmaker

    Minimaal €40 Activision he
  • Ziet er wel leuk uit benieuwd naar de eerste gameplay trailer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren