1. Screenshots van nieuwe Xbox Store gelekt

Screenshots van nieuwe Xbox Store gelekt

Codenaam Mercury

Er zijn screenshots gelekt met het uiterlijk van de nieuwe Xbox Store. De afbeeldingen zijn voor het eerst op een Russische Twitteraccount verschenen.

Het gaat om vier screenshots die een nieuwe lay-out van Xbox Store tonen. Er waren twijfels over de legitimiteit van de afbeeldingen, maar nieuwsplatform Windows Central heeft bevestigd dat het om echte screenshots gaat. De app is gelekt via een vroege build die te vroeg gedeeld werd bij een Xbox Insider-programma. Het programma had de codenaam ‘Mercury’ en de app moet uitkomen op de Xbox-consoles. Een release op de pc is nog niet zeker, omdat er op het moment een bèta van een andere app gaande is die precies hetzelfde doet. Window Central heeft ondertussen ook een hands-on video over de nieuwe Xbox Store gemaakt. Die video is samen met de gelekte screenshots hieronder te bekijken.

Wanneer de nieuwe Xbox Store uitkomt is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Het zou fijn als het sneller wordt, maar ik hoop vooral dat ze het geluid van de trailers aanpassen, want allemachtig dat staat hard.
  • @MythicZ
    Het is door de jaren heen automatisme geworden om meteen je geluid zachter te zetten zodra je op play drukt. Het mag inderdaad een stuk zachter.
  • Hmm bijna hetzelfde als de Xbox (beta) app op de PC. Die is op dit moment niet echt geweldig, veel van de game pass kan je alleen vinden op de MS store. ( maar duhh beta )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren