1. Steam krijgt mogelijk een redesign, bekijk screenshots

Steam krijgt mogelijk een redesign, bekijk screenshots

Krijgt de service een nieuw uiterlijk?

Er wordt mogelijk gewerkt aan een redesign voor Steam. Op Twitter zijn hier screenshots van te zien.

SteamDB- en Steam Status-bedenker Pavel Djundik deelde de beelden via Twitter en meldde daarbij dat ze van een presentatie komen die Valve in januari gaf. Volgens hem wordt er al jaren gewerkt aan een redesign voor de online winkel.

Naast een foto van het redesign, deelde Djundik ook een foto van de presentatie waarop het redesign getoond werd. Hierop wordt gemeld dat er een focus ligt op het uitlichten van content, van door community gemaakte screenshots en artwork tot updates en nieuws.

Valve heeft nog niets van dit alles bevestigd en mocht het in de maak zijn, dan is het ook niet bekend wanneer een dergelijk redesign onthuld kan worden of online verschijnt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een nieuw design is niet altijd een vooruitgang, we zullen zien.
  • @benjaminben

    Mee eens!
    hoop dat we wel nog terug kunnen gaan als we de ontwerp niks vinden
  • Oei! ben er niet zo FAN van die Redesing, en hop dat het wel makkerlijk is om te navigeren tussen de content dan elke keer reclamen te zijn van andere games waar ik dus niks mee heb

    "If it ain't broke, don't fix it"

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren