1. Sea of Thieves brengt verjaardagsupdate uit

Sea of Thieves brengt verjaardagsupdate uit

Met onder andere een nieuwe verhaallijn

Sea of Thieves is net iets meer dan een jaar uit en om dat te vieren komt er een update aan voor de game. De game viel in de smaak bij veel spelers, maar een gebrek aan content was voor velen toch een heikel punt. Gelukkig is komt er een geheel nieuwe verhaallijn aan.

De verhaallijn heet Tall Tales: Shores of Gold en speelt zich af in de normale gedeelde wereld. Hier is wel een eiland aan toegevoegd, waarvan de ontwikkelaar, Rare aangeeft dat het, het grootste eiland tot nu toe wordt. Daarbij komen nieuwe puzzels en raadsels kijken en komt er een nieuwe factie naar het eiland die vis en vlees van je koopt.

Daarnaast komt er een geheel nieuwe pvp-modus aan genaamd The Arena. The Arena bevat vijf teams van vier personen die elk in een aparte locatie ingedeeld worden. Je krijgt een schatkaart en je moet zo snel mogelijk de schatten die aangegeven zijn met de letter “X” vinden met je team. Andere teams strijden echter voor dezelfde schatten, dus het kan zijn dat je elkaar tegenkomt. Het uitschakelen van anderen wordt beloond met een klein beetje zilver. Het is mogelijk om teamleden weer tot leven te brengen. Ook kun je schade aanrichten bij schepen, maar deze kunnen ook zeker weer gerepareerd worden.

De update verschijnt 30 april

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Lees het begin van dit artikel evem door Romee.
  • @benjaminben Als je iemand verbetert, zorg dan dat je zelf ook geen foutjes maakt. ;)
  • @Robskeee
    Ik typ met een telefoon wat sowieso kloten is, en ik krijg niet betaald om te schrijven voor deze site. Je hebt gelijk hoor, alleen vind ik dat er op IG nogal wat slordigheden in teksten zitten.
  • @benjaminben

    En als jij mij verbetert, zorg dan dat je zelf ook geen fouten maakt Robert ;)
  • @benjaminben Huh wat waar? ;)
  • @Robskeee haha smiest

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren