1. Sea of Thieves bereikt vijf miljoen spelers

Sea of Thieves bereikt vijf miljoen spelers

Cursed Sails-update uitgebracht

Er zijn inmiddels meer dan vijf miljoen Sea of Thieves-spelers, zo laten Microsoft en ontwikkelaar Rare weten.
De hoeveelheid spelers zijn gamers op Xbox One en pc bij elkaar opgeteld. Naast dit behaalde aantal heeft Rare ook de nieuwe Cursed Sails-update uitgebracht. Hierin zitten vijandelijke schepen met skeletten om tegen te vechten, drie Brigantine-schepen voor spelers en nog meer. De content is gratis voor iedereen die de game speelt, na aankoop van de game of via Game Pass.


Dit had InsideGamer te zeggen in de review van Sea of Thieves: "Sea of Thieves is bipolair: enerzijds heb je alle vrijheid om je schip te sturen waar jij naartoe wilt en het is aan jou om te kiezen welke opdracht je wilt aannemen. Anderzijds is er niet de mogelijkheid om je personage een eigen smoel te geven en is er uiteindelijk weinig variatie in de quests. Sea of Thieves kent geen upgradesysteem, met als doel het voor iedereen leuk te houden, maar de vraag is of er zo genoeg variatie in gameplay zit om de game überhaupt lang boeiend te houden – een vereiste voor een multiplayergame."

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze game nog maar eens opstarten. Heb me er goed mee vermaakt maar dat was van een te korte duur. Achja de game is toch ongeveer gratis te spelen via gamepass.
  • Ik vond dit spel helemaal niks. Na 2 uurtjes spelen verwijderd.
  • @Saidinho10 Haha ik ken het gevoel, dat had ik met Bloodborne, maar dan na 10 minuten al.
  • @Robskeee haha dat is helemaal snel
  • Deze week geprofiteerd van de aanbieding voor gamepass; drie maanden voor €7,99. Mooi moment denk ik ook om in te stappen bij Sea of Thieves na wat updates. Erg benieuwd, denk dat ik er zeker wel wat uurtjes speelplezier uit ga halen.
  • Blij dat ik deze game via Gamepass heb gehaald. Over Gamepass zeer tevreden, maar de content voor SoT was echt te beperkt. De gameplay was echter erg strak en leuk, dus wellicht start ik 'm over een jaartje weer op als er wat meer te doen is.
  • @Gaaiz
    Dat ga ik dus ook doen, inderdaad!
  • Pass, monster hunter is bijna uit voor pc. Veel meer bang for your buck + vermaak me prima met no mans sky next.. talk about more content

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren