1. Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

Sea of Thieves-update krijgt vervolg op The Seabound Soul

Meer bananen is altijd goed

Sea of Thieves krijgt binnenkort een grote content-update. Dat maakte ontwikkelaar Rare LTD onlangs bekend met een video.

Sea of Thieves kwam twee jaar geleden op 20 maart uit op de Xbox One en pc. De game had een moeilijke start met wisselvalligereviews. Nu twee jaar later is de game, door verbeteringen, enorm erop vooruit gegaan. Nu is er voor het tweejarig jubileum een grote content-update aangekondigd: Hearth of Fire.

Hearth of Fire gaat verder waar de Tall Tale van The Seabound Soul stopte, dat betekent dat spelers een bezoek brengen aan Shipwreck Bay en daar Sir Arthur Pendragon ontmoeten. De update voegt ook veel bananenspullen toe. Zo komen er verschillende wapens en kostuums met een bananenthema uit en krijgen spelers de mogelijkheid om hun huisdier in een bananenpak te kleden. De video is hieronder te bekijken.

De update komt 11 maart uit op alle platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Passssssss man wat een saaie no progression game
  • Spel had voor mij een soort Single player nodig. De sfeer vind ik echt geweldig, maar het voelt een beetje doelloos.
  • @Eshura

    Dit. Ik vind de gameplay echt tof en het sfeertje is geniaal, maar ik miss gewoon die SP adventure modus. Als ze die nog ooit implementeren, dan pak ik de game direct weer op.
  • @Piet S. Je hebt tegenwoordig gewoon een 'adventure modus' maar je kan altijd andere schepen tegenkomen dat wel. Je bent niet verplicht die verhalen met meerdere personen te doen.
  • Ik kijk er naar uit. Mooi hoe ze steeds met kleine toevoegingen een frisse twist aan de gameplay weten te geven. Voor mij een topgame…
  • Ik moet het ook maar weer eens oppakken, ben benieuwd wat er allemaal vernieuwd is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren