1. Sea of Thieves next-gen-update verbetert laadtijden en graphics

Sea of Thieves next-gen-update verbetert laadtijden en graphics

Gratis update via Smart Delivery

Op lancering van de Xbox Series X en Series S verschijnt er een update voor Sea of Thieves waarmee er verbeteringen in de prestaties van de game worden geïmplementeerd.

Het spel draait dankzij de update in 4K en 60 frames per seconde op Series X en in 1080p en 60 frames per seconde op Series X. Daarnaast heeft de game op beide consoles verbeterde laadtijden, al worden precieze details niet gegeven. De update wordt gratis aan eigenaren van de game geleverd via Smart Delivery.

Sea of Thieves is van de makers van games als Perfect Dark, Banjo-Kazooie en Kinect Sports en is al enkele jaren beschikbaar. In het spel vormen spelers samen met vrienden of onbekenden een piratencrew. Men moet samenwerken om een piratenschip te besturen, eilanden te doorzoeken voor schatten en andere piraten en monsters af te weren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mocht ik een Xbox bemachtigen dan ga ik deze game wel proberen iig.

  Edit

  Ok heb de Xbox besteld dus nu wachten tot dinsdag.
 • '' Het spel draait dankzij de update in 4K en 60 frames per seconde op Series X en in 1080p en 60 frames per seconde op Series X''

  Wat is dat toch met die spelfouten? Series X series S, ik snap dat het verwarrend kan zijn, maar hoezo laten jullie je nieuwsberichten niet even nalezen voordat je op plaatsen klikt. Komt zo amateuristisch over dit.
 • @Robskeee

  Probleem ligt bij Xbox. Volgende keer gewoon met cijfertjes werken, net als Sony. One X, Series X, One S, Series S. Fout is snel gemaakt.

  Desalniettemin mogen we van IG inderdaad verwachten dat de teksten worden gecontroleerd.
 • @Silverwolf Jij zou echt een geweldige CEO van Xbox geweest zijn dat zie ik wel. Verder bedoel je denk ik oorzaak, niet probleem. Alsof Microsoft er wat om geeft dat IG wat typfouten maakt.
 • @Robskeee

  Je hebt helemaal gelijk, oorzaak i.p.v. probleem.

  Eerste taak als CEO van Xbox: Meer koelkasten maken.
 • @Robskeee nouja toen laatst de nieuwe Xbox pre orders open gingen bestelden veel mensen een oude Xbox dus het is daadwerkelijk wel en probleem xd.
 • @rpenning hebben ze gewoon expres gedaan, zodat die oude apparaten ook wat beter verkopen :p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren