1. Sea of Thieves-uitbreiding heeft een teaser trailer

Sea of Thieves-uitbreiding heeft een teaser trailer

Heb ik je het verhaal verteld van de papegaai die mijn oog opat?

Rare heeft een teaser-trailer onthuld voor Sea of Thieves-uitbreiding the Hungering Deep.

In de trailer vertelt Merrick (een piraat die drie ledematen en een oog kwijt is) een verhaal over een verloren volk die zeemonsters aanbaden en ze zelfs op konden roepen door een offer te maken.

De laatste tijd zijn er verhalen van schepen die verdwijnen en, hoewel volgens Merrick de meeste mensen deze verhalen lachend wegwuiven, claimt hij zelf de monsters die er verantwoordelijk voor zijn, gezien te hebben. Tenslotte vraagt hij of hij het verhaal al verteld heeft van de papegaai die zijn oog van hem wegnam.

Inhoudelijk vertelt Merrick niets nieuws. Het was al bekend dat er een nieuw monster wordt geïntroduceerd in The Hungering Deep. Daarnaast had Rare reeds bekendgemaakt dat de update 29 mei naar het spel zal komen. Het is de eerste van zes geplande updates die dit jaar aan Sea of Thieves toegevoegd zullen worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ik ben benieuwd!
  • Ik ook.
  • ik niet!
  • Ik ben ook niet benieuwd.
  • Zeker wel benieuwd naar deze update en de overige dlc die nog voor deze game in de planning staan. Leuke game, die hierdoor alleen maar beter wordt.
  • Ik zal in dit forum de stem van assertiviteit zijn en zeggen; ik ben matig benieuwd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren