1. The Hungering Deep-dlc voor Sea of Thieves is nu speelbaar

The Hungering Deep-dlc voor Sea of Thieves is nu speelbaar

Rare ook aanwezig op E3

De allereerste uitbreiding voor Sea of Thieves, The Hungering Deep genaamd, is nu te spelen op pc en Xbox One.

De uitbreiding bevat een verhalende missie die tijdelijk beschikbaar is en geeft deelnemers exclusieve beloningen. In The Hungering Deep kunnen spelers tevens een nieuwe vijand te lijf gaan. Er zijn ook nieuwe cosmetische items en gebruiksvoorwerpen aan de game toegevoegd. Spelers kunnen aan de slag met de gratis nieuwe verhaallijn wanneer ze het spel patchen.

Bij het toevoegen van de nieuwe content wordt ook een Developer Update geplaatst op YouTube met Executive Producer Joe Neate. Hij vertelt over The Hungering Deep en wat er allemaal te beleven is. Zo is de Executive Producer enthousiast dat spelers het AI-effect kunnen ontdekken. Zoals eerder in een developer diary naar voren kwam, zijn computergestuurde personages namelijk op zo een manier samengesteld dat ze in hun dialogen kunnen verwijzen naar een tijdelijk event, zoals The Hungering Deep. Elke personage in de fictieve wereld van Sea of Thieves hoeft daarom niet opnieuw gecodeerd te worden om een tijdelijk evenement te ondersteunen.

Daarnaast licht Neate toekomstige ondernemingen van Rare uit. Zo hoopt Rare dat het een community meet-and-greet op de E3 kan organiseren. Hier kunnen fans elkaar ontmoeten, in gesprek gaan met ontwikkelaars, feedback geven over de game en vertellen wat zij graag zien in de toekomst. Tenslotte laat Neate weten dat het ook aankomende content gaat teasen op de E3 in LA.

Onze redacteur Laura Kempenaar geeft in haar review de game een 7,2. Zoals Laura ook al opmerkte zijn quests niet heel divers. Zo zegt ze: "Het voelt door de herhalende natuur van de quests na een paar uur meer als werk. Werken om er anders uit te zien biedt niet voor alle gamers genoeg voldoening om steeds weer de zee op te zoeken."

Hopelijk brengt deze nieuwe verhaallijn wat meer diversiteit naar de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Ik wacht nog een jaartje tot er genoeg content is op lekker door te spelen. Heel leuke game, maar je verveelt je veel te snel..
  • Ik heb er inmiddels aardig wat uurtje inzitten, maar ik heb mij er nog geen moment mee verveeld. Prima game tussen de eenheidsworst.
  • Ik ben hem zo nu en dan toch weer een beetje aan het spelen. Deze week ga ik ook zeker even de Hungering deep checken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren