1. Season Pass Dead or Alive 6 kost 90 euro

Season Pass Dead or Alive 6 kost 90 euro

Season pass bevat niet eens alle content

Dead or Alive 6 is vorige week uitgekomen. Dat is echter niet het enige. De season pass van de game is namelijk ook verschenen voor maar liefst 89,99 euro. Dit betekent dat de season pass 30 euro meer kost dan de game zelf.

De season pass is momenteel beschikbaar op Steam, de PlayStation Store en Xbox Live. Bij aankoop van een season pass krijg je toegang tot 62 outfits en twee nieuwe personages. De outfits worden in verschillende pakketten geleverd, sommige groter dan andere. We weten dat Mai Shiranui een van de twee nieuwe personages is. Welke de andere is, is niet bekend.

Mai Shiranui

De items die je door middel van de season pass krijgt zijn ook los van de pass te kopen. Er kan vanuit gegaan worden dat alle items bij elkaar meer kosten dan de Season Pass.

Ontwikkelaar Koei Tecmo Games geeft aan dat er mogelijk nog meer downloadbare content toegevoegd wordt. Om wat voor content het gaat, wordt niet gedeeld, maar spelers moeten er rekening mee houden dat ze met de season pass niet overal toegang tot hebben. Waarschijnlijk komen er dus meerdere season passes.

De Dead or Alive-serie staat overigens bekend om de dure season passes. Dead Or Alive 5 heeft bijvoorbeeld ook een season pass die 92,99 euro kost.

Nieuwsgierig naar wat wij van de game vonden? Check dan hier de review van Sander!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Kijk dit is iets wat je de makers kwalijk kan nemen. Dat ze stuiterende borsten in de game zetten niet (daar is echt niks mis mee. Een season pass van 90 euro daarentegen is op veel levels fout )
 • @Meta_coola

  Kan ze niks verwijten. Mensen kopen zoveel digitale prul tegenwoordig. Blijft smerig om er 2 characters erin te stoppen.
 • 90 euro voor een dlc pakket :|…….

  niks te zeggen eigenlijk. Gewoon nee.
 • Haha serieus? Wie koopt dit?
 • @benjaminben

  Voornamelijk de Japanse spelers
 • Lekker hoor. Zou nog geen stuiver uitgeven voor een cosmetische aanpassing.
 • Jammer dat Nyotengu en phase 4 er ook tussen zitten, uiteindelijk komen ze wel los, maar had Phase 4 gewoon als unlockable gedaan
 • Wie borsten wil moet dokken(:
 • Heb de game wel maar de pass koop ik niet. Die 2 characters komen ook wel los te koop. En dan eerst maar zien of die de moeite waard zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren