1. Sega onthult Phantasy Star Online 2: New Genesis

Sega onthult Phantasy Star Online 2: New Genesis

Moet volgend jaar "globaal" uitkomen

Er komt een nieuwe versie van online actie-rpg Phantasy Star Online 2 uit, met de subtitel New Genesis.

De game moet ergens volgend jaar naar Xbox One, Xbox Series X en pc komen. Grafisch moet het spel er een stuk beter uitzien, maar ook de gameplay gaat op de schop. Spelers kunnen hun huidige PSO2-personages ook voor new Genesis gebruiken, al zijn daar nog geen verdere details over bekendgemaakt.

De huidige versie van Phantasy Star Online 2 was geruime tijd alleen in Japan verkrijgbaar, maar kwam begin dit jaar ook in Noord-Amerika uit. Een Europese release is uitgebleven. Volgens Sega komt New Genesis "globaal" uit, maar het bedrijf noemt vervolgens specifiek Japan en Noord-Amerika - een Europese release is dus nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ok heb alleen maar v1 gespeeld op de Dreamcast dat vond ik toen wel tof.
  • Zet je xbox account tijdelijk op US, en je kunt PSO2 vanuit de xbox store via je browser downloaden naar je xbox. Daarna werkt alles soepel. Dus "geen Europese release" maakt niet zo bijster veel uit gelukkig :).
  • Aparte keuze.

    Phantasy star online is voornamelijk populair in Japan…wellicht dat Microsoft het nogmaals serieus wil gaan proberen in Japan. Goede zaak. Maar of het zin heeft om Japanners over te halen een Xbox te scoren?

    Er worden hooguit 100 Xboxen per maand verkocht in Japan. Ik zie een Ps4/5 en Switch release dus eigenlijk ook gebeuren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren