1. Sega Mega Drive-collectie in de maak

Sega Mega Drive-collectie in de maak

Voor PS4, Xbox One en pc

Het is zo goed als zeker dat er een collectie aan Sega Mega Drive-games naar consoles en pc komt.
De website SegaNerds plaatste gisteren een trailer en wat assets waarin de game Sega Genesis Collection voor PlayStation 4, Xbox One en pc werd getoond. De Genesis is de Amerikaanse naam voor Sega's klassieke console Mega Drive.


Sega had voor die tijd de game nog niet aangekondigd. Het bedrijf vertelde aan Game Informer dat de trailer, die inmiddels niet meer te zien is, eigenlijk nog niet online had moeten verschijnen. "Wanneer we het fatsoenlijk kunnen aankondigen, met een officiële releasedatum en de juiste communicatie, doen we dat."

In de trailer werden diverse Mega Drive-games getoond, waaronder Sonic the Hedgehog, Streets of Rage en Golden Axe. Welke Mega Drive-games zou jij graag in de collectie zien?

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Sega mega drive ultimate collection op 360 en ps3 maar dan met een paar andere titels zoals gunstar heroes toejam n earl lol
 • Ik hoop dat Sega dit keer ook de game "Soleil" toevoegd (Crusader of centry in amerika).
  Erg leuke Zelda kloon 😃

  En hoewel de Megadrive natuurlijk hartstikke mooi is wil ik ook wel eens Saturn en Dreamcast klassiekers zien zoals Panzer Dragoon en Skies of Arcadia.
 • Ik hoop op zijn minst dezelfde games als die collectie op de Xbox 360/PS3, aangevuld met onder anderen:

  Virtua Racing (niet de 32X versie, of En de MD en 32X versie)
  Ghouls 'n Ghosts (weet niet zeker of deze al in de collectie zat, dus vandaar dat ik hem toch even noem)
  Out Run
  Super Hang On
 • snow bros zou leuk zijn.
 • Volledige lijst games <- Voilá de hele lijst aan games. Zitten een paar mooie titels tussen. Afhankelijk van de prijs nog best een overweging waard.
 • Ik heb op de PS2 nog een Sonic en een Mega Drive collectie, daar zullen de meeste ook wel op staan.
 • Zo een collection op de switch graag, maar dan met alleen Turok op de N64.
 • Mooie lijst aan games. Vind het alleen wel jammer dat alleen shinobi 3 er maar bij zit. Had graag de revenge of shinobi nog eens gespeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren