1. Sega onthult de Astro City Mini-arcadekast

Sega onthult de Astro City Mini-arcadekast

Bevat 36 retrogames

Sega heeft een nieuwe retro-arcadekast onthuld, de Astro City Mini. De kleine arcadekast moet dit jaar gaan uitkomen in Japan.

In juni onthulde Sega al de Game Gear Micro, kleine handhelds die ieder vier klassieke Sega-games kunnen spelen. De Astro City Mini heeft er 36 en heeft de vorm van een kleine, klassieke arcadekast. Het apparaat kan aangesloten worden aan de tv met een HDMI-kabel. Het is ook mogelijk om nog twee extra joy-sticks aan te sluiten voor extra spelers. Nog niet alle games voor de Astro City Mini zijn onthuld. Wel is bekend Altered Beast, Alien Syndrome, Alien Storm, Golden Axe, Golden Axe: Revenge of Death Adder, Columns II, Dark Edge, Puzzle & Action: Tant-R, Virtua Fighter en Fantasy Zone inbegrepen zijn.

De Astro City Mini is tot nu toe alleen bevestigd voor een release in Japan. De console is te reserveren voor 12,800 yen (ongeveer 106 euro). Of de Astro City Mini ook in het Westen gaat uitkomen is nog niet bekend.

Sega

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren