1. Sega onthult volgende week Project B.L.A.C.K

Sega onthult volgende week Project B.L.A.C.K

Sakura Wars

Sega heeft aangekondigd dat ze volgende week een nieuwe titel aankondigen. Momenteel gaat het project onder de werknaam Project B.L.A.C.K.

Sega heeft ook een website en Twitter-account aangemaakt voor de nog geheime nieuwe titel. Kenners zijn in de veronderstelling dat Project B.L.A.C.K op de een of andere manier verbonden is met Sakura Wars. Eerder verschenen er namelijk beelden van drie dansende dames in militaire kostuums. Ook werd het project in verband gebracht met het handelsmerk Sakura Wars B.L.A.C.K, dat eerder dit jaar opdook.

Dan werd er ook nog een videoclip naar buiten gebracht van dezelfde drie dames. De muziek uit de video is gecomponeerd door Kouhei Tanaka, bekend van Sakura Wars. Alles lijkt er dus op dat de aankondiging van Sega te maken heeft met de langlopende Sakura Wars-serie. Wat de game precies inhoudt, is nog even afwachten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren