1. Speel nu met kubus, ster of piramide in Monkey Ball: Banana Blitz HD

Speel nu met kubus, ster of piramide in Monkey Ball: Banana Blitz HD

De update is alleen voor Steam

Spelers die Monkey Ball: Banana Blitz HD nog niet moeilijk genoeg vinden kunnen nu ook rondrennen in een kubus, piramide of ster met behulp van de nieuwe Steam-update.

De update is vooralsnog alleen beschikbaar voor de Steam-versie van Monkey Ball: Banana Blitz HD. Fans reageren dan ook op de tweet met hun hoop dat het ook naar consoles gaat komen. Spelers kunnen met behulp van deze update nu dus rondrennen in iets anders dan de bal en dit heeft ook effect op hoe de speler rent.

Wanneer een speler gebruik maakt van één van de andere opties moet er rekening gehouden worden met de hoeken van die vorm, die kunnen blijven haken of forceren de speler een andere kant uit, omdat de vorm niet de gewenste kant op kan bewegen. Door 'cube', 'triangle' of 'star' te typen op het scherm met personages verandert de vorm waar de aap zich in bevindt. De optie is alleen te gebruiken met het hoofdgedeelte van de game.

De Steam-update voor Monkey Ball: Banana Blitz HD is vanaf nu beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik snap nog steeds niet waarom dit deel de HD remake aanpak heeft gekregen. Had deel 1 of 2 gedaan denk ik dan. Billy Hatcher zou ook prima herzien kunnen worden, die game is meer uitgelachen dan gewaardeerd. Terwijl het echt een hele unieke en toffe platformer was. Verdiende veel meer aandacht dan het gekregen heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren