1. Sega werkt aan nieuwe Super Monkey Ball

Sega werkt aan nieuwe Super Monkey Ball

Maar voor welke platforms?

Sega heeft het handelsmerk Tabegoro! Super Monkey Ball vastgelegd in Japan.

Tabegoro betekent 'rijp' of 'goed te eten', wat mogelijk slaat op de iconische bananen die spelers in de Monkey Ball-games verzamelen. Verder is nog niets bekend over de game, ook niet op welke platformen het verschijnt. Het Japanse handelsmerk is hier te vinden.

Monkey Ball lanceerde in 2001 in Japanse arcades en kwam daarna als Super Monkey Ball naar GameCube. De meest recente game in de reeks, Super Monkey Ball Bounce, verscheen in 2014 voor iOS en Android. In de franchise besturen spelers levels om zo een bal met een aap erin rond te laten rollen. Het is de bedoeling bananen te verzamelen en niet van de afgrond te vallen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • lijkt mij mobile
 • @Newgamessuck

  Zou ergens jammer zijn. Monkey ball is een van Sega’s highest rated games. Misschien zelfs wel de hoogste. Erg leuke party game en ideaal voor de gyro controlls in de Switch en ps4.
 • @Ramirez Animal Crossing en Mario zijn zeker geen 1 van Nintendo's highest rated games. Mobile moet je niet uitsluiten plus mobile devices hebben ook gyro.
 • @Richh

  Mario en AC komen ook nog op consoles uit, oftewel geen goede vergelijking als de volgende MB game een mobile exclusive wordt.
 • Waren altijd leuke games. Wel verrekte moeilijk.
 • Super Monkey Ball was de beste US launch game van de Gamecube. Het eerste deel is ook nog steeds het beste. Misschien dat dit wel weer een leuk deel wordt.

  Was er ook niet één op de Wii met Balance Board ondersteuning?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren