1. Sega wil veel meer titels naar pc porten

Sega wil veel meer titels naar pc porten

Persona 4 was een succes

Sega gaat meer energie steken in het porten van hun games naar pc. Dat zei het bedrijf tijdens een gesprek met investeerders, meldt gamesindustry.biz.

Tijdens de lockdown door het coronavirus heeft Sega goede zaken gedaan met zijn pc-titels op Steam. Vooral de release van Persona 4: Golden op het platform in juni was een hoogtepunt, met "significant hoger dan verwachte" verkoopaantallen. Eerder kwamen al titels als Bayonetta, Vanquish en de Yakuza-serie naar Steam.

"In de toekomst willen we het porten van uitgebrachte titels naar Steam en andere nieuwe platformen sterk aanmoedigen", zegt Sega. "We willen rekening houden met het uitbrengen van games op meerdere platformen en de versies voor pc en andere platformen voortaan direct ontwikkelen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Ach ja als het goed verkoopt waarom niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren