1. Seizoen 12 van Rocket League start volgende week

Seizoen 12 van Rocket League start volgende week

Rocket Pass 4 introduceert de Mudcat-auto

Het volgende seizoen van Psyonix haar voetbal- en racehybride staat voor de deur. Seizoen 11 van Rocket League eindigt dinsdag 27 augustus en seizoen 12 begint een dag later op woensdag 28 augustus. Het begin van een nieuw seizoen betekent ook een nieuwe Rocket Pass.

Rocket Pass 4 biedt zoals gewoonlijk een heleboel nieuwe items, zoals de nagelnieuwe Mudcat-auto. Deze rally-geïnspireerde raceauto krijgt twee versies, de G1-versie ontgrendelt de speler in tier 25 van de premium Rocket Pass, en de GXT-versie in tier 70. Spelers hebben genoeg tijd om alle nieuwe cosmetische-items vrij te spelen, de Rocket Pass van het volgende seizoen eindigt namelijk pas op 4 december. Onthoud wel dat alle painted- en special-varianten van de nieuwe items pas tevoorschijn komen wanneer de hele Rocket Pass voor de eerste keer is doorgespeeld. Voor degene die het niet weten, de Rocket Pass is oneindig. Na de laatste tier komen er geheime versies van de reeds ontgrendelde versies.

rocket pass

De premium versie van de Rocket Pass kan worden gekocht voor tien sleutels, wat gelijk staat aan tien euro. Wanneer spelers echter de complete Rocket Pass doorlopen krijgen ze een gedeelte deze sleutels weer terug.

Check de aankondigingstrailer van de volgende Rocket Pass hieronder!

De start van seizoen 12 staat om de hoek, dus ga snel aan de bak om je gewenste rank alsnog te behalen!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Als je rank 120 haalt in de rocket pass krijg je zelfs 10 sleutels terug.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren