1. Seizoen 2 Apex Legends wordt tijdens E3 onthuld

Seizoen 2 Apex Legends wordt tijdens E3 onthuld

Respawn is ook bezig met een mobiele versie van de game

Het tweede seizoen van Apex Legends zal tijdens E3 aangekondigd worden. EA heeft aangegeven meer informatie te geven op 7 juni tijdens EA Play.

“We zijn erg gefocust op het leveren van een lange termijn-service voor deze wereldwijde community. Hierbij willen we nieuwe seizoenen, meer Battle Pass-content, nieuwe legends en spannende evoluties aan de game toevoegen”, aldus de CEO van ERA, Andres Wilson.

Verder gaf EA ook aan dat seizoen twee waarschijnlijk van start gaat aan het einde van het huidige kwartaal of aan het begin van het nieuwe kwartaal. Oftewel, het tweede seizoen komt aan het eind van juni of het begin van juli uit.

Apex Legends

Wilson gaf aan dat het succes van de game iedereen verbaasde. Zo ook bij de ontwikkelaar Respawn Entertainment. Die moesten zich opeens aanpassen en nieuwe dingen leren over het battle royale-genre. Het zou wel beter zijn voor Respawn als seizoen 2 zo snel mogelijk uitkomt. Het aantal geïnteresseerden in de game is flink aan het afnemen en nog een paar maanden wachten op nieuwe content zal de game niet ten goede komen.

Naast het nieuwe seizoen heeft EA ook aangekondigd dat ze in een gevorderd stadium zijn met onderhandelingen om Apex Legends naar mobiele apparaten en de Chinese markt te brengen. Hiermee zou Apex Legends iets meer gelijk staan aan Fortnite en PUBG die beiden een mobiel platform hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren