1. Vandaag begint Call of Duty: Modern Warfare seizoen 2

Vandaag begint Call of Duty: Modern Warfare seizoen 2

En deze content kun je verwachten

Later vandaag begint het tweede contentseizoen van Call of Duty: Modern Warfare. Infinity Ward heeft bekendgemaakt wat spelers allemaal kunnen verwachten.

Net als in het eerste seizoen wordt er in de loop van het tweede seizoen diverse content voor de game uitgerold die voor alle spelers beschikbaar komt.

Rust, een remaster van de Modern Warfare 2-map, komt voor de normale 6v6-modi alsmede de Gunfight-modus beschikbaar. Atlas Superstore is een compleet nieuwe map die alleen bedoeld is voor normale modi. Gunfight krijgt ook een update in de vorm van de map Bazaar, en Ground War ontvangt de Zhokov Boneyard-map, dat voorheen onderdeel was van Spec-Ops.

Ook worden er in seizoen 2 nieuwe wapens toegevoegd, namelijk de Grau 5.56 assault rifle en de Striker 45. De terugkeer van het speelbare personage Ghost was eerder al onthuld. Alle bovengenoemde content komt vanaf vandaag beschikbaar.

Later in het seizoen komen er nog meer nieuwe maps, speelbare personages, modi en wapens uit. Het tweede seizoen is vanaf later vandaar beschikbaar voor alle spelers op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Vind dat CoD: MW met deze manier een goede weg is ingeslagen. De seizoenen zijn leuk en echt optioneel als je het leuk vind om cosmetische spullen te verzamelen. De nieuwe wapens en mappen zijn allemaal gratis te krijgen wat de grootste pluspunt is. Hopelijk brengt dit voor CoD genoeg geld in het laatje waardoor ze verder kunnen op deze manier. Want alles valt of staat of de game genoeg binnen heeft geharkt anders verzinnen ze weer andere manieren.
 • @Snafu9
  Daarnaast meer inkomsten voor Activision uit microtransacties door MW. Ze hebben nu dus door dat het ook kan zonder volledige pay to win mechanics en dat als je doet wat de community wilt ook beloond wordt.

  Ik ben bezig met de crossbow vrij te spelen, maar je kunt hem als je dit niet wilt ook via een blueprint kopen. Het is semi pay to win, maar het is opzicht gewoon prima, want iedereen heeft uiteindelijk toegang tot het wapen, zoals het hoort.
 • kan iemand mij uitleggen wat het voordeel van de battle-pass is?
 • @Soon.
  Je character oppimpen zoals Fortnite en blue prints van wapens vrijspelen. Hierdoor zijn vaak kant en klare wapens met attachments er al opgezet ook al ben je nog niet zover met dat wapen in levels.
 • @Snafu9
  ja ok, gelukkig, loop niet heel veel mis dus! dank voor je reactie!
 • @Soon.
  Daarnaast wat saaie calling cards, emblems en sprays. Alleen de XP boosters en die in-game horloge bieden enige meerwaarde, maar om daar nu geld aan uit te geven.
 • @AWESOMEDUDE3
  Die sprays slaan echt nergens op. Niemand kijkt er naar en als je het doet dat is de kans groot dat je doodgeschoten wordt nutteloze toevoeging. Ook mochten de calling cards en emblems wel wat beter ja. Ik mis de tijd van MW2 die had leuke calling cards op basis van challenges waar tekst op stond. Zoiets was altijd wel het moment om je te onderscheiden van andere. Nu zie ik gewoon een plaatje en geen idee of die nou uit challenges komen of gekocht zijn.
 • @Snafu9
  vind het echt kut dat je nu je challenges aan moet klikken en er maar 1 tegelijk kan doen. snap de beredenering waarom ze dit zo doen wel, maar toch jammer.
 • @Soon.
  Dat vond ik ook erg jammer ja. Snapte in het begin er al helemaal niks van dat ik niet omhoog ging in progressie met mijn challenges. Soms is het al heel moeilijk om bepaalde challenges te voltooien en ga ik niet tijdens het spelen nadenken van ohja ik moet dit nu doen voor me challenge. Meestal overkomt me dat gewoon.

  Maar eigenlijk snap ik het niet waarom ze dit hebben gedaan
 • @Snafu9 speeltijd verlengen, enige reden lijkt mij…

  vroeger gooide je een granaat, haalde een kill en in eens popte er een melding op van die en die challenge heb je gehaald, vond ik veel leuker, nu moet je er echt voor gaan spelen!
 • @Soon.
  Ja dat zou wel goed kunnen ja.
  Ik vergeet nooit meer dat ik een keer per ongeluk op een claymore schoot door de muur en degene die hem had geplaatst ging toen dood daardoor. Ik had de challenge voltooid en kreeg toen een calling card met ''How The?'' die vond ik zo vet dat ik hem daarna altijd had gehouden. Vriend van me wilde hem ook heel graag maar kreeg het maar niet voor elkaar. Mooie tijden
 • @Snafu9
  Mijn grootste gemis is de emblem Creator. Ondanks alle lullen en blote vrouwen zaten er toch altijd een paar erg toffe tussen.
 • @AWESOMEDUDE3
  de hakenkruizen niet vergeten!
 • @Snafu9

  Ik ben er wel vrij creatief in op ground wars.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren