1. Seizoen 2 van Fall Guys bevat nicknames, vlaggen en meer beloningen

Seizoen 2 van Fall Guys bevat nicknames, vlaggen en meer beloningen

Makkelijker kroontjes verdienen

Het tweede seizoen van Fall Guys begint spoedig en bevat onder andere nicknames, vlaggen en zeshonderd procent meer kronen.

Dat heeft Mediatonic bekendgemaakt via het Twitter-account van de populaire battle royale-game. In het bericht geeft de ontwikkelaar aan dat er in het tweede seizoen een stuk meer kroontjes te verdienen zijn dan voorheen. In het vorige seizoen konden spelers in totaal drie kronen verdienen zonder te winnen en dat zijn er nu in totaal 21.

Daarnaast kunnen spelers in het tweede seizoen een stuk maar persoonlijkheid geven aan hun personage. Er kunnen namelijk nicknames en banners worden ingesteld. Op deze manier kunnen vrienden elkaar makkelijk herkennen en is er iets nieuws om voor te grinden.

Het tweede seizoen richt zich op de Middeleeuwen, met allerlei pakjes die daarop gebaseerd zijn, waaronder ridders, draken en tovenaars. Ook zitten er nieuwe levels in het spel die gebaseerd zijn op de tijdsperiode. Het tweede seizoen moet in de loop van oktober beginnen.

Het tweede seizoen van Fall Guys begint volgende week, waarschijnlijk op 6 oktober.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren