1. Seizoen 2 The Punisher verschijnt in januari op Netflix

Seizoen 2 The Punisher verschijnt in januari op Netflix

Nieuwe trailer onthuld

Seizoen 2 van de Marvel-serie The Punisher verschijnt in januari op Netflix. In seizoen twee van de serie ontdekt Frank Castle een samenzwering dat een bedreiging vormt voor meer dan alleen in de onderwereld. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

The Punisher vertelt het verhaal van Frank Castle die zijn familie verliest en de daders zoekt die hiervoor verantwoordelijk zijn. The Punisher maakte zijn debuut in seizoen twee van Daredevil. Sindsdien heeft hij een eigen serie gekregen op Netflix.

Nadat Daredevil na drie seizoenen door Disney geannuleerd werd, bleven The Punisher en Jessica Jones als enige Marvel-series nog over op Netflix.

Marvel

Seizoen twee van The Punisher verschijnt in januari op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • En zal vlak daarna gecancelled worden. De nieuwe seizoenen zullen allemaal naar het nieuwe Disney channel gaan al dan niet in een nieuw jasje.
  • @Grombeer
    Dat vrees ik ook. Daarnaast hoop ik dat het net zo goed wordt als seizoen 1

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren