1. Details post-launch content en seizoenspas Assassin's Creed Odyssey bekend

Details post-launch content en seizoenspas Assassin's Creed Odyssey bekend

Met o.a. een remaster van Assassin's Creed 3

Assassin's Creed Odyssey krijg een seizoenspas en post-launch content en nu is bekendgemaakt wat dit allemaal inhoudt.

Eén van de dingen die spelers ontvangen met een seizoenspas is een remaster van Assassin's Creed 3. De game speelt zich af in Amerika in de achttiende eeuw, aan het begin van de Amerikaanse Revolutie. De remaster - die ook los beschikbaar komt - moet in maart 2019 verschijnen en in 4K en HDR op PS4 Pro, Xbox One X en pc te spelen zijn.

In december verschijnt voor seizoenspashouders First Blade, een avontuur van "de eerste held die het iconische verborgen mes draagt en de geschiedenis verandert". De tweede uitbreiding komt in de lente van volgend jaar uit en heet The Fate of Atlantis. Hierin bezoeken spelers de legendarische gezonden stad uit mythes en vechten ze tegen goddelijke vijanden.

De seizoenspas ontvangen spelers wanneer ze de Gold, Ultimate, Spartan en Pantheon versies van de game kopen. De seizoenspas kan ook los gekocht worden, maar daar is nog geen prijs van bekend.

Er komt ook gratis extra content naar Odyssey, dat onder andere uit nieuwe verhalen en in-game events bestaat. Zo komt er een episodische quest genaamd The Lost Tales of Greece, waarin "bekende gezichten en nieuwe personages uit de wereld van Assassin's Creed Odyssey voorkomen". Elke week verschijnt er ook een krachtig nieuw schip of moordenaar in de game die opgejaagd kan worden. Ook zullen er dagelijkse en wekelijks contracten beschikbaar zijn.

Ook keert de Discovery Tour-modus uit Origins terug. De modus laat spelers Griekenland ontdekken en geeft informatie over allerlei gebeurtenissen en gebouwen uit die tijd, zonder conflicten of een tijdlimiet. De modus moet ergens na de release van de game verschijnen. Tot slot komen er ook nieuwe monsterlijke wezens om te verslaan en een New Game Plus-modus na de lancering.

Assassin's Creed Odyssey verschijnt op 2 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik denk niet dat er genoeg verschillende versies zijn van de game
 • Gelukkig, eindelijk weten we wat de post-launch content zal inhouden! Moet nog ff bedenken of ik de Gold-, Ultimate-, Spartan-, Pantheon-versie of een losse season pass zal halen. Of toch gewoon Origins, maar ik heb gehoord dat Odyssey weer minimaal anders is en je nu keuzes kunt maken die nauwelijks invloed hebben op het standaard verhaal (wraak, ik ben boos, ongeloofwaardige emoties, gebeurtenissen in het verleden liggen niet vast, DNA, pieces of eden - cool!) dat wordt verteld door mensen met een lekker cheesy accent ingesproken door derderangs voice actors en zo. Moet ik pre-orderen voor extra bonussen? Hoop dat er wel microtransacties komen, want no way dat ik zelf alle lootboxes langs ga voor treasure maps.

  Ben in ieder geval mega blij dat er post-release een New Game Plus-modus (of zoals IG het noemt: Nieuwe Game +) verschijnt.
 • @barton
  Haha ik moest toch wel lachen om je reactie.
 • @barton damn je dedication is niet te overtreffen
 • @barton nice, misschien moet jij de game maar reviewen ;-)
 • @Lars Cornelis

  Als jullie een exemplaar voor de Xbox One kunnen regelen, wil ik best een (kritisch) stukje schrijven ;-)
 • Awesome dat betekent dus dat we Hopelijk krijgen we dan ook
  De Discovery Tour van Origins was echt heel erg interessant en de Discovery Tour van Odyssey ga ik dus ook zeker doen.
 • Hmm jammer dat AC3 Remastered niet op switch komt, dat was een instabuy geweest…

  Edit: zie net shadowhunterrx reactie - Maar alsnog EU volwaardige versie is welkom
 • @xcollin

  Misschien dat die er ook nog wel gaat komen voor de switch. Ik hoop het wel voor de switch gebruikers want deel 3 is toch best wel een leuke game ( ondanks Connor niet zo'n awesome protagonist is, al kan ik zijn naïviteit wel begrijpen) het verhaal was interessant en gameplay was leuk.  Dit is imho post launch en season pass done right.
 • @Meta_coola

  Daar heb je zeker gelijk in! Ik vind het ook zeer tof. Maar ik ga odyssey zeker halen maar een Assassin's Creed on the go is toch echt een welkome toevoeging.

  Kan niet wachten op de release!
 • Waarom krijgt Japan een Switch versie ! Het is streaming… maar kom op !
 • @ShadowhunterrX

  Ik denk dat ze eerst willen bekijken of het in Japan goed loopt en als het daar goed gaat dat ze dan ook naar de us en eu gaan.
 • Als ik een AC moet uitkiezen die geremastered moet worden dan kan ik alleen de eerste opnoemen, niet de Ezio-trilogie of AC3.
 • Lol nu ik het filmpje beter heb bekeken snap ik waarom nooit z'n vinger heeft verloren. kijk hoe hij het mes draagt, allereerst draagt hij het aan z'n rechter arm plus hij draagt hem aan de bovenkant. Dus Bayek fucked up en deed hem verkeerd om aan.

  Goddamn ubi dit zijn nou details waar ik van houd.
 • @Meta_coola damn, dan was Boyek echt dom
 • @mightybundy

  Mja het is niet zodat er een handleiding bij zit. Dus in principe is het niet echt dom van Bayek
 • @Meta_coola Ik, als AC-leek, weet echt me god niet waar jullie het over hebben haha. Klinkt best geeky ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren