1. Immortals Fenyx Rising krijgt een uitgebreide seizoenspas

Immortals Fenyx Rising krijgt een uitgebreide seizoenspas

Game verschijnt op 3 december

Ubisoft heeft de seizoenspas voor Immortals Fenyx Rising onthuld.

Het spel, dat voorheen bekend stond als Gods and Monsters, ontvangt na release drie grote uitbreidingen die onderdeel zijn van de seizoenspas. 'A New God' is de eerste uitbreiding en laat hoofdpersonage Fenyx een aantal uitdagingen voltooien voor de goden in Olympos, de thuishaven van deze goden.

De tweede uitbreiding, Myths of the Eastern Realm, bevat een nieuw hoofdpersonage, Ku, die ontsnapt aan een vloek van de gebroken hemel en de gevallen wereld moet zien te redden tijdens een oorlog tussen hemel en aarde. De derde uitbreiding heet The Lost Gods en bevat een isometrisch camerastandpunt, waardoor de dynamiek van de game veranderd wordt.

Tot slot brengt Ubisoft geregeld aan gratis content voor de game uit in de vorm van dagelijkse en wekelijkse quest, cosmetische items en vault challenges.

Immortals Fenyx Rising draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen. De game komt op 3 december voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en PC uit. Mensen die eerst een current-gen versie kopen, kunnen later een gratis next-gen update downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb zoveel zin in deze game. Gaat voor mij gevoel echt een topper worden. Op de Stadia is trouwens de demo weer beschikbaar, zeker de moeite waard om even te proberen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren