1. Sekiro: Shadows Die Twice-update brengt boss rush-modus met zich mee

Sekiro: Shadows Die Twice-update brengt boss rush-modus met zich mee

Update komt op 29 oktober verkrijgbaar

Later dit jaar komt er een gratis update voor Sekiro: Shadows Die Twice uit met daarin een boss rush-modus.

Sekiro verscheen vorig jaar, maar ontwikkelaar FromSoftware heeft sinds release geen noemenswaardige nieuwe content aan de game toegevoegd. De update die op 29 oktober verschijnt voegt echter de Gauntlet of Strength toe. Hierin moeten spelers alle bazen uit de game achter elkaar proberen te verslaan.

De update bevat ook drie nieuwe vormen voor hoofdpersonage Wolf, waaronder 'Old Ashina Shinobi' en 'Tengu'. FromSoftware laat weten dat spelers in-game aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om deze extra's te ontvangen, maar wat die voorwaarden zijn is niet bekend.

Tot slot krijgt het spel ook een optie genaamd Remnants, waarmee spelers een soort opnames van hen acties in de spelwereld van andere spelers kunnen achterlaten. Deze geestverschijningen duren dertig seconden en zaten eerder al in de Souls-games.

Sekiro: Shadows Die Twice is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Japan rond het jaar 1500, waarin de speler een krijger speelt die zijn ontvoerde leider moet redden. FromSoftware ontwikkelde eerder al de Demon's- en Dark Souls-games en Bloodborne. Op dit moment ontwikkelt de studio het nieuwe spel Elden Ring.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bossrush, nice! Maar weer ff anslingeren dan. Hopelijk wordt t n opwarmertje voor Eldenring nieuws.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren