1. Senior narrative designer van Bloodlines 2 vertrokken

Senior narrative designer van Bloodlines 2 vertrokken

Game staat voor volgend jaar gepland

Cara Ellison, de voormalige senior narrative designer van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, is vertrokken bij het project.

Dat heeft uitgever Paradox Interactive bevestigd aan PCGamer nadat er de afgelopen dagen geruchten de ronde deden. Ellison had referenties naar de game van haar Twitter-profiel gehaald en Armello-ontwikkelaar League of Geeks kondigde aan dat Ellison nu onderdeel uitmaakt van het team.

Het vertrek van Ellison wordt niet verklaard, maar eerder dit jaar verlieten zowel hoofdschrijver Brian Mitsoda en creative director Ka'ai Cluney al ontwikkelaar Hardsuit Labs. Bloodlines 2 werd begin dit jaar al uitgesteld naar later dit jaar, en werd in augustus nogmaals uitgesteld naar 2021.

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan. Qua gameplay belooft Hardsuit Labs snelle melee combat en een complete stad om te verkennen. De game werd in eerste instantie aangekondigd voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar moet inmiddels ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komen.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren